Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan å programmere en Sentry Key for en PT Cruiser

De fleste av Chrysler PT Cruiser er utstyrt med fjernkontroll nøkkelfri adgang og en vakt nøkkel startsperre system som immobilizes motoren dersom noen forsøker å starte bilen uten en forsvarlig programmert tast. Sentry tastene kommer med en innebygd transponder programmert til å starte bare din PT Cruiser. Du kan kjøpe nye nøkler fra din forhandler eller noen av de store kjeden jernvareforretninger. Kostnaden for erstatning nøkler starter på $ 25 og kan gå så høyt som $ 100 eller mer. Du trenger
To gyldige Sentry nøkler
En blank vakt nøkkelen
Vis flere instruksjoner
en

Bring erstatning Sentry nøkkelen til en jernvarehandel eller forhandler. Klippe det har å matche de opprinnelige gyldige Sentry nøkler.
2

Plasser først gyldig nøkkel inn i PT Cruiser tenningen og vri til ON-stilling i minst tre sekunder og maksimum 15 sekunder. Slå tenningen slås av før den er i låst stilling og ta ut nøkkelen.
3

Innen 15 sekunder, setter inn den andre gyldig nøkkel og slå tenningen på ON. Vent i ti sekunder eller til en dørklokke lyder og kjøretøyet sikkerhet lyset begynner å blinke. Slå av tenningen før det er i låst stilling og ta ut nøkkelen.
4

Innen 60 sekunder, sett inn ny blank vakt nøkkelen i tenningslåsen og vri den til PÅ-stilling. Vent 10 sekunder eller til du hører en enkelt klokkespill og kjøretøyet sikkerhet lampen slutter å blinke. Se etter lampen på dashbordet. Hvis det viser seg på i tre sekunder og deretter slår seg av, har nøkkelen blitt programmert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135937.html

Previous:
Next:

sedan