Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan å programmere en 2001 Ford Taurus Key

The 2001 Ford Taurus har en motor-startsperre system. Dette systemet bidrar til å hindre tyveri ved å kreve en sikkerhet nøkkel, også kjent som en chip-tasten for å dra motoren rundt. Uten en chip-nøkkel, Taurus startbilde deaktivert. Du kan programmere opptil åtte nøkler til 2001 Ford Taurus, men er to programmerbare tastene nødvendig for å fullføre programmeringen. Hvis du ikke har to programmerbare tastene, vil din Ford forhandler serviceavdeling må du programmere tast med forhandleren programvare. Du trenger
To programmerte nøkler
Uprogrammert nøkkelen
Vis flere instruksjoner
en

Samle to av dine arbeider nøkler og nøkkelen du trenger for å programmere, og deretter ta et sete i Tyren. Lukk førerdøren.
2

Undersøke tenning sylinder. Det er fem tenning innstillinger, merket "1" gjennom Sett nøkkelen inn i sylinderen "5"., Snu den fra stillingen 3-4. La den stå i posisjon fire i minst ett sekund, men ikke lenger enn 10 sekunder.
3

Vri nøkkelen fra posisjon fire til stilling tre, og deretter til posisjon to. Ta ut nøkkelen fra tenningen sylinder.
4

Sett den andre nøkkelen i tenningen sylinder innen 10 sekunder for å fjerne den første nøkkelen. Slå den fra posisjon 03:57, og deretter la den i posisjon for minst én, men ikke lenger enn 10 sekunder. Vri nøkkelen til stilling tre, og så to, deretter fjerne den
5

Sett uprogrammerte nøkkelen i tenningen sylinder innen 20 sekunder for å fjerne den andre tasten.. Vri om nøkkelen fra posisjon tre til posisjonere fire. Ikke la den på plass fire i mer enn 10 sekunder. Vri nøkkelen tilbake i posisjon to og fjern det. Nøkkelen er nå programmert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135989.html

Previous:
Next:

sedan