Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

2004 Polaris Predator Spesifikasjoner

Polaris Industries ble etablert i 1954 som en produsent av snøscootere og ble raskt en av de beste produsentene i sin bransje. I 1985 lanserte selskapet sin første all-terrain vehicle. Polaris har skapt flere innovative kjøretøy, herunder vannscootere, vaskerom side-by-sider og firehjulinger. 2004 Polaris Predator 500 er en av de all-terreng kjøretøy som brukes primært for sport og rekreasjon. Modeller

2004 Polaris Predator kommer i to klasser: sporten og Ungdom versjoner. The Youth versjonen har to modeller, Predator 50 og Predator 90. Sport klassen kommer i tre modeller, 500, Troy Lee og Dale Earnhardt Jr utgaver. De tre Sport klasser har samme ytelse spesifikasjoner, men deres karosserivarianter være svært forskjellig fra en annen.
Unghundklassen Spesifikasjoner

Predator Youth klassen er utstyrt med en to -takts, ensylindret siv ventil konfigurasjon. Den har en kjede bakhjulsdrift med en kontinuerlig variabel transmisjon (CVT) med ingen revers. Predator 50 leveres med 16-tommers Duro dekk mens Predator 90 er utstyrt med Duro dekk på sin 19-tommers hjul foran og 18-tommers bak. Begge Youth modellene har trommelbremser og en 4x2 drivverk. Den 50 har en 33-tommers akselavstand, mens 90 har en 38,5-tommers akselavstand.

Sport Klasse Spesifikasjoner

Sport klassen utgaven er utstyrt med en fire-takts, ensylindret DOHC konfigurasjon. Den har en kjede bakhjulsdrift med en femtrinns manuell girkasse. Foran og bak hjulene er utstyrt med 21 - med 20-tommers Maxxis Razrs. Bremsene foran er dual-hydrauliske plater, og bakbremsen er en enkelt-hydraulisk skivebrems. Sport klassen har en 50,5-tommers akselavstand, ganske større enn begge de Youth klasser. Sport klassen har en 4x2 drivlinje med kun én stasjon linje-modus. Sport leveres i tre modeller som skiller seg bare i estetikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103116.html

Previous:
Next:

4X4