Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik reparerer Auto Radiator Punkteringer

Any radiator - nye og gamle - er gjenstand for punkteringer fra vei rusk. Når radiatoren er punktert, vil kjølevann lekke, rendering radiator klarer å fungere riktig. Funksjonen til radiatoren er å bevege kjølevæske gjennom kjølesystemet og gjennom motoren, redusere temperaturen på motoren, slik at den ikke vil bli overopphetet. Men når det er en punktering i radiatoren og kjølevæskelekkasjer ble temperaturen stiger, og forårsake skade på motoren og radiatoren. Punktering må repareres, og i mange tilfeller kan repareres hjemme. Type og plassering av lekkasjen vil diktere reparasjon metoden og den enkle reparasjoner. Du trenger
Radiator epoxy
Cooling system tetningsmasse
Vann
Vis flere instruksjoner
en

visuelt undersøke radiatoren mens motoren er i gang, ser ved overflaten for å finne eventuelle punkteringer. Større punkteringer vil spy ut kjølevæske, mens mindre punkteringer vil dryppe eller gråte kjølevæske. Spray overflaten av radiatoren med en vannslange eller høy trykkluft for å fjerne veien rusk som kan skjule lekkasjen, blant annet en stein eller annet rusk som kan fortsatt være fast i radiatoren. Fjerne overflate rusk kan også øke størrelsen på lekkasjen, men er nødvendig før reparasjon punktering.
2

Slå av kjøretøyet, slik at radiatoren kan kjøle seg ned. Åpne radiator, og helle en flaske eller boks med kjølesystemet tetningsmasse direkte inn i radiatoren. Kjølesystem fugemasse, kommersielt tilgjengelig under navn som "Stop Leak", eller "Bars Leaks», kommer i pulver og pellet form. Begge typer arbeide på samme måte, fylling lekkasjen og svelling å skape en tetning for små punkteringer. Vær sikker på å erstatte noen kjølevæske at punktering har lov til å slippe. Sett på radiator cap, og kjøre bilen i ca 30 minutter.
3

Tøm radiator for å reparere store punkteringer. Sand området synlige punkteringer som er enkle å nå med hånden. For punkteringer som ikke er veldig lett å nå, avløp og fjerne radiator, koble fra slangene. Forsegl punktering med en "kald sveis"-metode, som ganske enkelt å plugge lekkasjen med en kommersiell epoksy, effektivt forsegler radiatoren uten varme. Den kalde sveis prosessen krever omtrent to timer til riktig satt foran radiatoren er klar til bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69899.html

Previous:
Next:

kjølesystemer