Slik installerer en Sirius Satellite Tuner i en F-250

Slik installerer du en Sirius Satellite Tuner i din Ford F-250 pickup lastebil, må lastebilen ha en radio som allerede er installert. Tuneren retransmits satellitt-stasjoner i et eksisterende FM-kanal - det har ikke egne høyttalere. Du trenger ikke noen verktøy for denne jobben, som XM Snap modellen leveres med alle delene som trengs for å installere det: en antenne med en magnetisk mount, en kabel for en valgfri tilkobling til radioen din, en kabelføring brakett og en alkohol pad for å rengjøre taket av F-250 hvor du montere antennen. Instruksjoner
en

Rengjør et område på ca 3 kvadrat inches på taket av F-250, i nærheten av frontruten og i sentrum, ved hjelp av alkohol pad. Plasser den magnetiske antennen i rent område med kabelen rutes til høyre side av F-250.
2

Tuck kabelen under gummi montering på frontruten pakning, under døren støping og inn i førerhuset av F-250 under dashbordet. Den eksakte ruting avhenger år og modell for F-250, samt plasseringen av sigarettenneren.
3

Plugg Sirius tuner forsamlingen inn i sigarettenneruttaket og bend den fleksible halsen for å plassere den for enkle justeringer mens du sitter i førersetet. Plugg antennekabelen inn i kontakten på tuner forsamlingen.
4

Kontroller at F-250 er plassert utenfor og antennen har en klar utsikt til himmelen. Start motoren for å gi strøm til sigarettenneradapteren og radio, og for å spare batteriet.
5

Trykk på "Power"-knappen på tuner og vent til velkomstmeldingen forsvinner. Når du blir bedt, trykk på knappen "1" og deretter "2" og deretter "tre." A "Courtesy Periode Begun" vises i noen minutter, råder deg deretter om å sette opp lydsignalet. Tuneren deretter tunes til satellitt-radio-kanal en.
6

Slå på radioen din og manuelt justere den til en FM-kanal som ikke har noen innspill fra noen nærliggende stasjon. Trykk på "FM"-knappen på tuner, og slå bryteren til indikatoren viser den samme FM-kanal som du valgte på F-250 FM-radio. Du skal høre satellittstasjon signal på din radio. Trykk og hold knappen "1" på tuner til "FM 1" vises på displayet. Det vil også vise frekvensen FM-kanal er stilt inn på. Drei rattet på tuner for å velge andre stasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/portable-satellite-radio/97754.html

Previous:
Next: No

Portable Satellite Radio