Hvordan kan jeg kontrollere mine XM Radio fra min laptop?

Satellite radio kringkasteren XM er kjent for sine i kjøretøy kommersielle gratis radio underholdningsprodukter. XM gir over 180 kanaler, hvorav 71 er reklamefri musikk og 40 er sports snakke og play-by-play. Utstyr er også tilgjengelig for båtliv og hjemmebruk, og du kan lytte til og kontrollere XM radio stream via et web-basert grensesnitt på en laptop også. Ved hjelp av XM radio på en bærbar PC innebærer å identifisere din eksisterende radio maskinvare og legger inn detaljene i den bærbare nettleser. Du trenger
papir og penn
Vis flere instruksjoner
en

Tune din dedikert i bilen, eller i hjemmet XM radio til "Channel 0" og din unike åtte tegn radio identifikator vises. "Channel 0" er en ned fra "XM Preview" stasjon. Skriv nummeret ned. Hvis du fortsatt har emballasje, er radioen identifikator trykt på boksen.
2

Lag en XM Radio Online konto på nettbasert skjema. Skriv inn åtte tegn identifikator i tekstboksen merket "Radio ID" og fyll ut resten av skjemaet. Klikk på haken der den ber deg enig i at du er XM Radio kontoinnehaveren. Klikk på "Next"-knappen og følger instruksjonene for å lage online konto.
3

Naviger til hjemmesiden til SiriusXM, som ble opprettet gjennom en fusjon mellom XM og en annen satellitt leverandøren , og klikk på "Lytt Online." Den SiriusXM Player vil lansere.
4

Skriv inn brukernavn og passord som du opprettet, og klikk på "Logg inn & Hør nå." Et grensesnitt vil lansere som ligner på grensesnittet som du bruker på din egen XM radio enhet. Bruk musen til å velge kanaler og streamet innhold som du abonnerer på og lytte til på dedikert spiller vil overføre gjennom bærbare høyttalere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/portable-satellite-radio/97751.html

Previous:
Next:

Portable Satellite Radio