Slik installerer Satellite Radio på Vintage Motorsykler

En av de siste tingene noen ønsker å gjøre med sin elskede vintage motorsykkel er å starte boring av hull og trekke ledninger i et forsøk på å lytte til sine favorittlåter. En lomme satellitt-radio kan virke som en logisk løsning, men signalet ofte kutter ut om enheten og antennen er dekket opp mens retur i en lomme. Satellitt radio fungerer på en ganske smale band og trenger et stort, stabilt antenne å klamre seg til. Her er en løsning som gjør at arr-fri montering for en bærbar satellitt-enhet på vintage motorsykkel. Du trenger
Motorsykkel
Universal styret monteringssett
Grip tape (populært med balltre)
Skrutrekkere
Liten socket fastnøkkel
Portable /håndholdt satellittradio

Vis mer Instruksjoner
en

Park motorsykkelen og finne en plassering på styret som kan ta imot et monteringsbrakett som er omtrent en tomme og en halv i bredden.
2

Strekk grep tape over området du har tenkt på å montere brakett, svingete rundt håndtaket bar tre eller fire ganger, som dekker om lag to inches i styret bredde. Dette minimerer merking og skrape av styret fra braketten.
3

Fest monteringsbraketten til styret. Mange festebraketter er sammenføyd med skruer eller bolter. Sted monteringsbrakett på styret der du bedre grep tape og stram til braketten ikke lenger beveger seg.
4

Monter braketten quick-connect eller monteringsplate på baksiden av bærbare satellitt-spilleren. Hvis det ikke er noen sammenheng og braketten har justerbare håndtak til å holde den bærbare satellitt-radio, klippet det på plass og teste den for en solid passform.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/portable-satellite-radio/97752.html

Previous:
Next:

Portable Satellite Radio