Hvordan Wire My Xpress XM Radio til en sikringsboks

En Xpress XM radio lar deg legge til satellitt-radio til alle kjøretøy med en FM-radio eller ekstra lydinnganger. Den medfølgende kjøretøy monteringssett gir en rekke in-kjøretøy monteringsalternativer. Standard installasjon bruker en eksisterende stikkontakt i bilen for å gi strøm til Xpress XM radio. Hvis bilen din ikke har en stikkontakt, eller du ikke vil at socket dedikert til å drive den Xpress XM radio, inneholder settet også en kvinnelig socket strømadapter for kablede installasjoner. Hunnkontakten kan kobles til sikringsdeksel eller til en 12-volts kilde for å drive Xpress XM radio. Du trenger
Skrutrekkere
DC krets tester
Tap skjøter
Vis flere instruksjoner
en

Bestem hvor den kvinnelige kontakten strømadapteren er å bli plassert . Fjern eventuelle trim og dash paneler, om nødvendig, å rute ledningene fra adapteren skal monteres på kjøretøyet sikring panel. Kjør ledningene fra strømadapteren til sikringen panelet. Vær forsiktig så du ikke flytte kjøretøy komponenter, slik som å unngå skade på ledningene.
2

Finn de to ledninger som kommer fra baksiden av sikringen som driver bilens radio. Bruk en DC krets tester for å identifisere slått 12-volts ledning som drar når tenningen er på "on" eller "tilbehøret" posisjon. Koble den røde kabelen fra den kvinnelige strømadapteren til slått 12-volts ledning ved hjelp av en kran spleise.
3

Koble den sorte ledningen fra strømadapteren til en metall del av bilens karosseri eller rammen med en eksisterende skrue. Løsne en skrue som er festet til et metall del av kjøretøyet, pakk den nakne enden av den svarte kabelen rundt skruen og stram skruen til den sitter godt.
4

Sett noe trim og dash paneler som ble fjernet. Koble strømforsyningen fra Xpress XM radio inn i kvinnens strømadapter. Vri tenningsnøkkelen til "på" eller "tilbehør" og kontrollerer XM radio for forsvarlig drift.
5

Slå av tenningen og sjekk alle sikringer og tilkoblinger dersom Xpress XM radio unnlater å fungere korrekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/portable-satellite-radio/97749.html

Previous:
Next:

Portable Satellite Radio