Slik installerer en Roady XT i en Mazda3

XM Radio Roady XT satellite radio-mottaker inneholder en sport og lager ticker, sju-skjerm med bakgrunnsbelysning farger, og en to-linjers display. Den leveres med en enkel bil kit med dockingstasjon. Tilbehør inkluderer et ekstra SureConnect bil kit med fjernkontroll og kjøretøy antennen, som skal brukes til en profesjonell stil installasjon. Installere en Roady XT i en Mazda 3 innebærer at man kobler XM SureConnect til FM-antenne, og deretter koble den til bilholderen. Du trenger
XM SureConnect bilmonteringssett
Vis flere instruksjoner
en

Finn FM radio antenne på Mazda 3 - det er den stiv metalltråd som stikker ut fra foran, bak eller på toppen av bilen - og smekk koblingen klippet til bunnen av antennen. Skyv boot ned antennen slik at den dekker klippet. Legg kabelen festes rundt kabelen for å feste kabelen til FM-antenne.
2

kabelen. Hvis FM-antennen er på forsiden av Mazda 3, rute kabelen inn i kupeen gjennom det nedre frontdekselet. Hvis antennen er plassert på baksiden, må kabelen gjennom stammen og inn i kupeen sammen med eksisterende ledninger. Prøver å skjule kabelen under teppet eller dør fotplatene.
3

Koble SureConnect kabelen du har rutet i de foregående trinnene til antenne jack på Roady bil vugge. Koble til den medfølgende Roady antennen til kopling modul på SureConnect. Plasser antennen på taket og trekke kabelen gjennom døren. Deretter kobler Roady XT strømkabel mellom kai og Mazda 3 sigarettenneren. Sett Roady XT inn i holderen. Slå den på og velge en kanal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/portable-satellite-radio/97735.html

Previous:
Next:

Portable Satellite Radio