Slik installerer XM i en SUV

XM Satellite Radio, ofte referert til som bare XM, er et radionett som bruker satellitter til å overføre premium lydkanaler. XM har mange fordeler fremfor tradisjonelle radio. Med XM er programmering konsekvent hvor som helst i USA. Dette betyr at lytterne kan høre deres favoritt-stasjon mens du reiser på en biltur tvers av flere stater uten avbrudd. Mange nye biler og SUVer kommer utstyrt med XM. En ettermarkedet XM radio kan også installeres på en hvilken som helst SUV som ikke allerede har en mottaker. Du trenger
Disposable alkohol pad
Vis flere instruksjoner
en

finne den beste plasseringen for montering mottakerenheten. Vanligvis de to alternativene er på en åpen plass på dashbordet eller på en air condition kuleledd. SUVer har ofte store instrumentbord som kan romme et lim svivel mount. Imidlertid er det kuleledd mindre permanent, og er et godt alternativ for å unngå skade på interiøret.
2

Forbered underlaget. Hvis radioen svivel mount blir brukt, tørk det valgte området med en disponibel alkohol pad. Unngå å montere enheten direkte på skinn. La overflaten for å prøve, så løsner limet liner.
3

Trykk limet siden av radio svivel mount fast på den rene overflaten. Trykk hardt i 30 sekunder. Festet kan plasseres enten vertikalt eller horisontalt for å passe arrangement av SUV-oversikten. La limet tørke i 24 timer før du bruker enheten.
4

Finn en stor air condition lufthull innenfor rekkevidde for sjåføren hvis du velger denne montering metoden. Skyv klippet del av festebraketten direkte på en av de "finnene" i ventilen. Skyv hengslede underdelen av braketten fast mot bunnen av ventilen for å gi sikker støtte vekten av radioen. Fjern festebraketten ved å trekke det forsiktig opp og bort fra ventilen.
5

Finn en egnet plass for satellitt-radio antenne på utsiden av SUV. Antennen skal være allment horisontalt, med en uhindret utsikt mot himmelen. Fordi mange SUVer ikke har tradisjonelle badebukser, kan taket av kjøretøyet være det beste alternativet.
6

Rengjør valgt antenne beliggenhet med en alkohol pad. La den tørke. Plasser antennen på plass på utsiden av SUV. Basen av antennen omfatter et sterkt magnet som vil forbli sikker, selv ved motorveien hastigheter. For å unngå riper i finish, unngå å skyve antennen. I stedet trekker antennen direkte opp og flytte den hvis nødvendig.
7

Kjør kabel fra antennen til interiøret i bilen. Velg en inngangsport med værbestandig stripping, for eksempel en passasjer dør, soltak eller bagasjerommet. Døren kan trygt stengt på kabelen så lenge denne gummi stripping er til stede. Stram noen overdreven slakk i kabelen for å unngå den hekter seg fast stedene. Hvis ønskelig, dekke kabelen med den medfølgende magnetisk beskyttelse stripe.
8

Plasser bilen dock på den tidligere installerte dashbordbraketten. Koble antennekabelen til antenneuttaket på kaien. Plugg i 12-volts strømkabel til dock og koble den andre enden til SUV sigarett strømuttak. Koble en hann-til-hann lydkabel fra bilen dock "line out"-porten til "linje i" porten på SUV stereo. Alternativt, kan du koble en kassett adapter til den samme porten på kaien.
9

Plugg XM satellitt-mottaker-enhet inn i bilen dock og trykk på "Power"-knappen. Dokken gjør at enheten kan enkelt fjernes uten å trekke hver tilkobling kabel. For sikkerhet, fjern mottakerenheten fra kaien og ta den med deg når bilen er parkert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/portable-satellite-radio/97736.html

Previous:
Next:

Portable Satellite Radio