Hvordan koble en XM til en Honda Civic

Heldigvis for Honda Civic eiere Civic-modellene kommer med en innebygd MP3-jack i den nedre delen av dashbordet. Du finner din MP3 jack nær strømuttak nederst på dashbordet. Din XM satellite radio-mottaker kan plugges direkte inn i MP3 jack og vil spille gjennom Civic høyttalere. Hvis du har en eldre Civic bør du ha en kassettspiller. I så fall kobler XM ved å sette inn kassett adapter som fulgte med XM-mottaker. Du trenger
XM-mottaker
MP3 kabel
Vis flere instruksjoner
en

Velg et sted å montere mottaker. Mange bruker de klipsene som følger med XM-mottakere og montere enheten på en luftventilen. Du kan plassere mottakeren hvor det enkelt kan nås.
2

Plugg en MP3-kabelen inn i XM-mottakeren og kjøre kabelen til MP3-kontakten på Civic.

3

Sett inn strømkabelen i mottakeren og koble den andre enden til stikkontakten ved siden av MP3 jack.
4

Bestem om du vil at XM antenner inne i eller utenfor bilen. Du vil få bedre mottak hvis du montere den på taket av bilen, men noen mennesker foretrekker å montere den inne på dashbordet der den møter frontruten.
5

Koble antennen til mottakeren og enten montere den inne på dashbordet eller kjøre ledningen langs midtkonsollen og under gulvmatter i baksetet. Deretter brette ledningen mellom en baksetet og døren til bagasjerommet. Wiren løper opp og ut gjennom stammen hvor hengselet er. Fest ledning i utsparingen langs baksiden frontruten. Antennene er selvklebende og kan monteres direkte på taket.
6

Slå på XM-mottakeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/portable-satellite-radio/97741.html

Previous:
Next:

Portable Satellite Radio