Den Installasjon av en Toyota Tundra XM

Eiere av nye Toyota Tundras og brukt sene modeller fra 2007 kan nyte fordelene av XM satellite radio. XM anbefaler å bruke en ekstra kabel for best lydkvalitet. Bruke en aux-kabel, er XM Radio direkte koblet til en lydkilde og eliminerer muligheten for at du vil oppleve forstyrrelser fra en lokal FM-radiostasjon. Du trenger
Blunt sparkel eller plast kredittkort
Wire bånd
Vis flere instruksjoner
en

Monter magnetisk antenne på forsiden midten av Tundra sin tak. Sørg for at antennen har en klar utsikt til himmelen i alle retninger.
2

Løft gummi molding rundt Tundra frontrute med en butt sparkel eller kredittkort. Tuck XM antennekabelen under gummi molding til du kommer til frontruten sin laveste hjørnet på passasjersiden.
3

kabelen ut av frontruten molding når du har fått til laveste hjørne. Sett kabelen inn i gummi tetningslister rundt passasjersiden døråpningen ved å løfte tetningslister med en sløv sparkel eller kredittkort. Kabelen kan pakkes inne, løper det ned til bunnen av døren. Erstatte tetningslister.
4

Trekk kabelen på bunnen av døråpningen og ruter den under teppet mot dashbordet. Hvis du har overflødig kabel, coil det og fest den med wire bånd. Brette eventuelle gjenværende antenne på et lite synlig sted, for eksempel under teppet.
5

Bring enden av kabelen ut til Tundra konsoll eller XM Radio. La det være nok kabel slik at du kan koble den til antennekontakten på XM Radio eller kjøretøy dock. Antennekontakten er noen ganger merket "Ant In."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/portable-satellite-radio/97743.html

Previous:
Next:

Portable Satellite Radio