Slik installerer XM direkte til en Honda Fit

XM satellite radio fungerer ved å sende musikken strømmer fra et system av satellitter i bane rundt jorden. Du får plass til dette systemet i noen bil ved hjelp av XM direkte tilkobling på noen av selskapets automotive radioer. Aux-tilkobling i bilen vil akseptere ledningen fra XM radio og gi deg tilgang til XM programmering. Du trenger
XM radio
AUX-kabel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren på Honda din Passform og sitte i førersetet. Finn AUX-inngang linje på ditt senter dash. Hvis din Honda Fit har en navigasjonspakke da det vil ha en AUX-porten under skjermen. Hvis din Honda Fit ikke har navigasjon pakken og AUX-tilkobling vil være til høyre for LCD-panelet på radioen. Plugg AUX-kabelen til AUX-porten og lar kabelen dingle ned for nå.
2

Plasser XM satellite radio montere på toppen av bilens dashbord og fest den ned. Sugekoppen må ha kontroll arm dreid opp for å gjøre det feste til dashbordet. Skyv XM radio i brakettarmen før den koples sammen med kontaktene. Plugg AUX linjen på fjellet og deretter slå på XM radio.
3

Slå på bilen din og velg Aux-inngang på radioen eller på navigasjonsskjermen. Velg radiostasjonen på skjermen på XM radio og justere volumet på de taler til du kan høre musikken. Juster han volumet på XM radio hvis du ikke hører noe. Hvis XM radio batteri er dødt da koble billaderen ledningen til fjellet for å drive XM radio. Satellite radio tar mye strøm sammenlignet med andre radioer. Bruk vri bånd til tack opp slakk i Aux-kabel og lader kabel for å holde ledningene ut av veien.
4

Fjern XM radio fra visningen når du forlater bilen. Akkurat som GPS-enheter, de er fristende mål for bil tyver. Det vil også være lurt å fjerne monteringsutstyr som det er et klart signal om at du har dyre elektronikk i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/portable-satellite-radio/97744.html

Previous:
Next:

Portable Satellite Radio