Slik installerer en XM Radio FM Direkte Adapter i en 1997 Honda Civic

Satellite radio er en imponerende utvikling i bilstereo. Satellite radio åpner for musikk og talkshows å reise fra satellitt til bilen din. XM, en satellitt-radio leverandør, gjør en direkte adapter for å tillate for enkel installasjon av satellitt-radio evner i hvilken som helst bil med en lighter og en ekstra jack. Hjelpesystemer kontaktene er porter som lar deg koble til lydenheter til bruk på bilens stereoanlegg. Du trenger
Spårskruvmejsel
FM antenne
XM enhet
Vis flere instruksjoner
en

Lirk radioen hovedenheten ut av dashbordet med en flat skrutrekker for å avsløre baksiden av radioen. Plasser bladet på skrutrekkeren inn i sømmen som går rundt Honda Civic hovedenhet, vrikke det før radioen blir løs og trekk radioen ut for hånd. Koble antennen fra baksiden av radioen hovedenheten, det vil bli merket som sådan. Plugg FM antennekabelen fra XM direkte adapter inn på baksiden av radioen hovedenheten.
2

Plugg XM direkte adapter antenne socket kabelen inn i Honda Civic antennekabel for hånd. Skubbe adapter murstein inn på baksiden av radioen plass, og skyv hovedenheten tilbake igjen Hold XM kontakten ledningen til side slik at det fortsatt stikker fra sømmen rundt hovedenheten. Når hovedenheten er i flukt med dashbordet, vil du høre et klikk som indikerer at du har satt den helt.
3

Plugg XM kontakten ledningen inn i den FM ut porten på XM-enhet eller XM dock. Slå bilen på, så slå på XM bærbar enhet. Tune radioen til en FM-kanal brukes ikke hvor du bor, prøv å bruke en frekvens som ikke er rett ved siden av en aktiv frekvens også. Velg frekvensen menyen i XM enheten, og velge samme FM frekvens. Radioen vil begynne å spille XM satellitt feed på denne frekvensen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/portable-satellite-radio/97747.html

Previous:
Next:

Portable Satellite Radio