Hvordan legge til Sirius Satellite Radio til My OEM System

Bil enheter vanligvis kommer med en radio og CD eller MP3-spilleren allerede er installert i dashbordet. Du kan installere Sirius satellite radio som en ettermarkedet alternativ hvis det ikke fulgte med den opprinnelige bilen ved å installere Sirius bil pakken. Antennen for enheten hviler på taket av bilen din. En wire går fra denne antennen til radio-enhet, som er montert på en flat plass på dashbordet. Dette tillater deg å fjerne Sirius eller installere den i en annen bil uten å rote med den originale bilradioen oppsett. Instruksjoner
en

Gå online eller ring Sirius for å aktivere tjenesten hvis du ikke allerede har gjort det. Radioen Enheten vil ikke fungere før aktivert.
2

Koble Sirius radio montering system til det indre av kjøretøyet. Ettersom dette er en ettermarkedet tillegg har du flere alternativer på mounts typer. Noen monterer bruke et sterkt lim som du trykker ned på dashbordet. Du kan også bruke et vindu sugekopp som festes foran vinduet i midten. Det tredje alternativet er et kuleledd som festes på en air conditioner vent. Koble Uansett hvilket alternativ du har og legge de nødvendige skruene som følger med mount pakken.
3

Sett magnetisk montering på toppen av kjøretøyet. Den beste plasseringen er avhengig av hvilken type bil du har. For coupes, sedan og SUVer, feste antennen på taket i nærheten av foran eller bak vinduet. For cabrioleter, satte den rett under vinduet tilbake på stammen dør. For henting lastebiler, fester den bare på taket like over frontruten. Alle antenner må ha ca 3 inches av plass.
4

Kjør antenne linje til dashbordet der fjellet er installert. Du kan skjule ledningene inne i vinduet og døren fôr for å holde den fra å dingler i veien.
5

Koble Sirius enheten til bilradioen. Noen enheter bare bruker den strømmen kontakten for å overføre signaler, mens andre enheter krever en radio kassett eller aux-inngang kabel. Kassetten går inn i bilradioen kassettspiller og den andre enden plugges inn på baksiden av Sirius enhet. Den aux-in-kabel kobles til bilstereoen input, mens den andre enden kobles til Sirius enhet.
6

Fest Sirius radio til montere, koble til strømforsyningen og eventuelle andre kontakter . Trykk på strømknappen for å slå på Sirius radio.
7

Sett radiostasjonen hvis du ikke har koblet kassetten eller aux-inngang. Finn en lokal radio frekvens som ikke blir brukt, og lagre det som en av bilradioen forhåndsinnstillinger. Trykk og hold inne "Meny"-knappen på Sirius radio og velg "Innstillinger", "FM-sender" og "Set FM-Innstillinger". Uthev radiofrekvens du vil bruke og trykk på "Select"-knappen for å lagre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/portable-satellite-radio/97746.html

Previous:
Next:

Portable Satellite Radio