Slik installerer Glass montert Antenner

Med tilgjengeligheten av satellitt-radio, etter at markedet mottak antenner er praktisk talt et must. Montering disse antennene på den mest fordelaktige beliggenhet for den beste kvaliteten på mottaket er den første bekymring for optimal XM Satellite radio ytelse. Siden speilet og blackout vinduet behandlinger har blitt forbudt i de fleste stater, er forstyrrelser fra disse funksjonene irrelevant for det meste. Hvis kjøretøyet vinduer er "knapt lovlig" tonet, kan du ha mottak problemer. Ellers, hvis du er kjent med avansert ledninger og elektriske kjøretøy komponenter, montering av antenne på glass er absolutt gjennomførbart. Du trenger:
Aerial og monteringsutstyr pakke
Installasjon mal
skrutrekker
Buntebånd
selvklebende sokkelhusene
Målebånd
Nivå
towelettes
Hair tørketrommel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne og sjekke innholdet i glass lift kit. Pass på at du har de antenne, installasjon maler, interiør gjennom glasset coupler som er festet til koaksialkabler, selvklebende bakside på antennen og kopling eller selvklebende pads og towelettes.
To Tak monterer er det andre alternativ.

Velg antennen beliggenhet med noen betraktninger i tankene. Ikke monter den der den blokkerer bilens bremselys. Unngå standard antenne og frontruten varmetrådene.
3

Rengjør bak frontruten grundig, inni og utenpå. Pass på at temperaturen er minst 60 grader og været er tørt. Velg midten av frontruten, hvis du ønsker en balansert, originalt utstyr utseende.
4 Butt slutten av båndet mot siden av bakdekselet post og måle frontruten bare, ikke total bredde.

Bruk målebåndet å måle hele bredden av toppen av den bakre frontruten. Dividere dette tallet med to for å finne midtpunktet. Bruk den vedlagte towelette å re-clean montering området godt eller bruke alkohol og en ren fille. Sentrere antenne /antenne base over dette midtpunktet og spore omrisset på frontruten med en slettbare markør.
5

kort varme spores området med en hårføner for å bringe overflatetemperaturen opp for raskere, bedre vedheft. Fjern beskyttelsestapen på de fire hjørnene eller i hvert limet punkt. Nøye og forsiktig plassere malen i det området du spores tidligere, noe som gjør at malen er ikke på en defroster eller annen antenne bar i frontruten.
6 En vanlig styrke hårføner er tilstrekkelig til å varme den installerte området.

Trykk monteringsmalen fast med finger-tip trykk og hold i 60 sekunder, noe som gir vedheft tid til å forholde seg til overflaten. Sett antenne /antenne enhet, med beskyttende baksiden, inn i montasjesokkelen mal. Sett deg ned i bilen og visuelt kontrollere at enheten ikke er blokkert av interiøret headliner.
7

Gå tilbake til antennen og fjern arket. Sett inn enheten inn i malen. Plasser en finger på forsiden og en tommel på ryggen og trykke fast, akkurat som med malen, i 60 sekunder. Kontroller at antennemast er nøyaktig loddrett mot bakken, ikke frontruten.
8

Monter inne mal og kopling på samme måte. Sett koblingen og rute ledningene i henhold til diagrammet som fulgte med den aktuelle enheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/portable-satellite-radio/97742.html

Previous:
Next:

Portable Satellite Radio