Slik installerer en Oljetrykkmåler

En olje trykkmåler kan være en avgjørende enhet for å overvåke helsen til motoren din. Måleren er en enkel enhet som leser trykket blir produsert av motorens olje-forsyning via et tynt rør at oljen renner. En olje trykkmåler kan være en god indikator på motoren din helse, som varsler deg hvis det er noen problemer med motorens olje forsyning. Du trenger
åpne fastnøkler
Teflon tape
Oljetrykkmåler kit
Elektrisk drill (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
1

Skyv enden av klar olje linjen inn i festet på baksiden av olje trykkmåler, stramme montering på linje med en åpen fastnøkkel. Påfør Teflon tape til noen metalldeler som tråden sammen.
2

Bestem hvor du skal montere måleren i A-stolpen. Du kan montere den på en rekke måter. Du kan bruke en måler pod som monterer et sted som A-stolpen eller bindestrek eller du kan tilpasset montere den hvor som helst du velger. Bare sørg for at du kan se det fra førersetet.
3

Ground den sorte ledningen for måleren lysene til en egnet bakken. Fest en rund malje til enden av jordledningen og bolte den til en overflate av metall som ikke har noen maling på den. Spleise makt wire for måleren lys inn i eksisterende måle lys ledningsnett. Du kan bruke en inline splicer eller bare skåret i ledningene og tape måleren makt ledning til en wire som går til de eksisterende målere.
4

Kjør oljen linjen gjennom brannmuren og inn i motorrommet etter at du har montert måleren. Finn et eksisterende hullet som ledningene gå gjennom og bruke den for olje-linjen. Hvis du ikke finner et hull, bore et lite hull. Sett inn en gummimaljen i hullet for å beskytte oljeledningen.
5

Finn en passende gjenget olje montering i motorens blokken. Hvis bilen din bruker en fabrikk olje trykkmåler, bruke det passende å installere den nye oljeledningen. Hvis bilen din har en oljetrykk, vil dette også bli installert i blokken, men det vil trolig være bare en ledning som går til en sensor.
6

Installer GJENGENIPPEL som fulgte med oljetrykkmåleren på den andre enden av oljeledningen. Vind Teflon tape rundt gjengene på montering for å unngå lekkasjer. Træ passer inn i blokken. Måleren kit vil trolig komme med flere ulike beslag som har forskjellige tråder å passe en rekke gjør. Start motoren for å sikre oljemåler er riktig å lese motorens oljetrykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95371.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger