Slik installerer en Yankee Train Horn Kit

Autoloc Industries 'Yankee tog horn gir rikelig volum for å la andre bilister vet hvor du er, og er lett å installere og diskret i motorrommet på bilen. Autoloc har en rekke horn tilgjengelig, men bare Yankee tog horn har tre trompeter å gi en klangfulle blast. Du trenger
3/8-inch stasjonen socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne pakken som inneholder Yankee tog horn kit, og skille delene innsiden. Det er en tre-polet bryter, ledninger, maskinvare, tog horn og en luftkompressor. Les gjennom alle instruksjonene som følger med settet. Koble bilens batter bruker socket sett.
2

Monter hornene på brannmuren på bilen der de ikke vil komme i kontakt med noen bevegelige deler av motoren eller noen oppvarmede komponenter som for eksempel en eksos manifold. Hornene skal være montert, slik at lyden hullet vender nedover. Dette vil hindre at vann og rusk fra å komme inn hornene og forårsaker skade.
3

Monter luftkompressor nær hornene, og deretter kjøre luftledninger som følger med settet fra hullene i toppen av kompressoren til de tilsvarende hullene i luften horn. Vær oppmerksom på at enkelte tog horn kommer med en medfølgende luft tank, men ikke alle av dem. Følg kit nøye for å installere luft tank riktig.
4

Installer tre-polet bryter på et lite synlig sted inne i bilen, som under dashbordet. Denne bryteren lar deg veksle mellom bilens standard horn og toget horn.
5

Fest jordledningen fra kompressoren til et jordingspunkt på brannmuren, og deretter rute den røde strømledningen gjennom brannmuren inn i kupéen til de tre-polet bryter. Koble denne kabelen til riktig pol på baksiden av bryteren, i henhold til instruksjonene.
6

Finn bilens horn, og koble fra ledningsnettet. Skjær jordledningen fra den eksisterende horn og spleise på en ledning til å kjøre til sentrum polen på tre-polet bryter. Route en tredje ledning fra den siste polen på tre-polet bryter til den andre enden av ledningen du bare skjøtes. Når du er ferdig, fester bilens batteri og test dine luft horn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87343.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger