DIY: coilovers

Det er ikke benektes at det mest subtile, men effektiv måte å forbedre en bils utseende er å senke den på coilovers. Reduksjonen av hjulet gap sammen med senket holdning gir bilen et aggressivt utseende. Mens ettermarkedet coilover suspensjoner oppnå dette samtidig forbedre ytelsen og tilbyr justeringsmuligheter, de er også dyre. Mens DIY coilovers - det vil senke bilen ved å kutte sine lager fjærer - kan ha negative effekter på ride og håndtering, er det også en måte å oppnå den sporty senket holdning gratis. Du trenger
Momentnøkkel og /eller hjulmutternøkkel
Full socket sett
Floor jack
Jack står
Spring kompressor
vinkelsliper eller andre metal-cutting enhet
vernebriller
Permanent markør
Vis flere instruksjoner
en

Sørg for at bilen er parkert på et flatt, jevnt og stabilt underlag før du begynner. Bruk en kabelsko eller momentnøkkel til å bryte løs de festeboltene før løfting. Løft den ene siden av bilen med gulvet jack, plassere bukker på hvert hjørne av de viktigste chassis (ofte disse er merket). Gjenta prosessen for den andre siden av bilen.
2

Fjern alle festeboltene, løfte av hjulene som du gjør. Du bør være i stand til å enkelt få tilgang til bilens fjæring nå. Fjerne våren kommer neste, som vil variere sterkt avhengig av merke og modell. Hvis du ikke er kjent med prosessen, se verkstedhåndbok for din bil. Den vanligste suspensjon av moderne biler er en MacPherson, som har en skruefjær og støtdemper boltet sammen som en enhet. Løsner fra spankulere all kontroll armer, tie stenger og andre komponenter som forbinder bunnen til kabinettet.
3

skru fra hverandre strut fra kabinettet. Mutteren fester er det ofte i motorrommet for fronten, og i luken eller bagasjerommet området for baksiden. Nå hele coilover enheten bør løfte lett av bilen, slik demontering og modifikasjon. Ta alle fire coilovers til din cutting stasjon.
4

Komprimer fjærene med komprimering verktøyet og fjerne forsamlingen som holder fjæren på plass. Gjenta for de andre tre coilovers, og pass på å merke som er foran og som er bak som du fjerner dem fra kompressoren. Bestem deg for hvor mye du ønsker å senke bilen. For å være sikker du ønsker å kutte konservativt -. Du kan alltid gjenta prosessen og kutte mer av spoler hvis du er misfornøyd med mengden senke
5

Marker stedene på hver spole der du ønsker å kutte med permanent tusj. Noen biler har ujevn wheel-gap fra fabrikken front-til-bak, så det kan være lurt å kutte ulike mengder fra spoler i så måte, men at det beløpet du kuttet fra hver foran spolen er den samme, og likeledes med hver bakre coil.
6

Skjær hver spole i stedet merket med en vinkelsliper (eller tilsvarende skjærende verktøy). Sørg for å ha på vernebriller når du gjør dette. Monter coilover sjokk /våren enheter på motsatt måte som du tok dem fra hverandre. Installere på bilen, skifte hjul og slepe bolter, og fjerne fra jack stands. Hvis du er misfornøyd med mengden av senking, gjenta prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85823.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger