Slik installerer du en Plenum i en Mustang

En plenum i en Ford Mustang er i utgangspunktet en spacer som går mellom spjeldhus og inntak manifold. Konseptet bak et plenum er å tvinge luft inn i motoren, øke luft volum og stiger deretter øvre enden hestekrefter. Du kan installere et plenum i deg Ford Mustang i løpet av minutter. Dette er en flott nybegynner DIY-prosjekt for nybegynnere person lære å jobbe på bilen sin. Du trenger
Skiftenøkkel
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen. Batteriet er plassert av brannmuren på passasjersiden av motoren bay. Bruk en skiftenøkkel for å løsne kabelen klemmen.
2

Løsne bandet klemmer som holder den svarte plasten inntak tube på luften boksen og inn på spjeldhus. Bruk en 5/15-inch socket og skralle for å løsne klemmene.
3

Vri den grønne fanen på lufte røret koblet til plast inntak tube og trekk inntak slangen ut av motorrommet.
4

Fjern de fire boltene som holder spjeldhus på inntaket manifold. Bruk en 5/16-socket og en skralle. Koble til en forlengelse bar mellom socket og skralle om nødvendig.
5

Plasser plenum på inntak manifold, plassere pakningen på slutten av plenum og deretter plassere spjeldhus mot pakningen.

6

Plasser skiver på boltene som følger med settet og træ hver bolt inn i spjeldhus, gjennom plenum og inn i inntaket manifold med fingrene. Stram alle fire boltene med 5/16-sockt og skralle. Ikke stram skruene.
7

Fest inntak slangen til spjeldhus og luften boksen. Trekk til klemmene med 5/16-inch socket og skralle.
8

Plasser pustepause røret på inntaket rør og vri den grønne tappen for å låse den på plass.
9

Koble den negative batterikabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86757.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger