Hvordan forbedre ytelsen til My 2000 MR2 Spyder

Toyota tilbudt Toyota MR2 Spyder som en konkurrent til Madza MX-5. 2000-modellen har en 1,8 liter motor og en kompressor som standard utstyr, og gir en respektabel 138 hk. Den har en midtstilt motor og bakhjulsdrift, og fungerer som en rimelig, velbalansert cabriolet sportsbil. Selv om MR2 Spyder fungerer godt uten noen forbedringer, vil noen modifikasjoner føre til bedre ytelse. Du trenger
Turbo lader Fondsavkastning eksosanlegg Fondsavkastning Bremser Fondsavkastning clutch
ytelse dekk
Vis flere instruksjoner
en

installere en turbo. En turbolader har potensial til å ta med MR2 opp til 200 hk. En turbolader fungerer ved å komprimere kald luft før sprengningsarbeid det inn til motoren ved høyt trykk. Dette resulterer i mer kraft fordi en konvensjonell motor ikke er i stand til å produsere den mengden press.
2

Installer en sports eksospotte og eksos kit. Du vil trenge en forbedret eksosanlegg til å takle turbolader din. For mer effektiv ytelse, få luft ut er like viktig som å få det inn, og en sport eksos og skjerf vil bli større og få luft ut raskere.
3

Installer en scene 2 resultater chip, noe som kan øke motorkraften med opp til 15 prosent uten å redusere gass kjørelengde. En forestilling chip fungerer ved å plugge inn i ECU og endre hvor mye drivstoff og luft går til forbrenning blanding for optimal ytelse. Ytelse chips kan koste mellom $ 200 og $ 400.
4

Installer ytelse bremser. Når du ser å forbedre ytelsen til Toyota MR2, må du vurdere hvor raskt du kan bremse ned så vel som hvor fort du kan gjøre bilen gå. Hvis du forbedrer bhp du vil også trenge svært gode bremser.
5

Installer en forestilling clutch. Du vil trenge en forestilling clutch å kopiere med den ekstra kraften kommer gjennom turbo, og det vil gi deg bedre akselerasjon og smidigere girskift.
6

Installer ytelse dekk. Høy kvalitet ytelse dekk vil forbedre ytelsen til Toyota MR2 Spyder ved å gi deg eksepsjonell grep. Dette resulterer i økt sikkerhet og håndtering. Rimeligere dekk vil ikke være effektiv nok for bilen din hvis du har gjort motor forbedringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96195.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger