Slik installerer en Turbo på en Non Turbo Eclipse

The non-turbo Mitsubishi Eclipse har ikke kraften i sine høyere drevet, turboladede brødre. Men for å konvertere den ikke-turbo Eclipse-aksjen 420A motoren til 4G63-T funnet i Eclipse GST og GSX krever omfattende ombygging til kabinettet. En mye enklere og billigere rute er å effektivisere din non-turbo Eclipse. Du trenger
Full turbo kit
Floor jack
Jack står
Stikknøkkel
Socket satt
Fastnøkkel sett
Vinkelsliper
Vis flere instruksjoner
en

Fjern Eclipse front støtfanger for å gi plass for installasjon. Også fjerne aksjen inntak, header, og eksos, som du vil erstatte med modifiserte enheter fra turbo kit. Rekk opp Eclipse med et gulv jack, og plass på bukker.
2

Bolt din turbo kit eksos manifold i stedet for aksjen header, på forsiden av motoren. Fest fordelerens O2 sensorhuset til bunnen av manifolden, og installere lager O2 sensoren ved å tre den inn i huset. Bolt katalysatoren og etter-cat eksos på plass, sikre dem til eksosmanifolden rør.
3

Fest turbolader enhet til forsiden av eksosmanifolden. Koble all olje og kjølevæske linjer i deres utpekte hook-ups på turboladeren. Fest settets turbo inntak og /eller luftfilter til turboladeren er innløp med den medfølgende klemringen.
4

passer din turbo kit er intercooler på plass foran radiatoren. Fest intercooler J-pipe fra turboladeren kompressor side til intercooler er innløpet. Fest intercooler opp-røret med den medfølgende blow-off ventil installert på intercooler utløp. En liten del av fender liner må trimmes med en vinkelsliper eller tilsvarende skjærende verktøy til å passe ettermarkedet intercooler rør. Sikre alle rør med klemme ringer. Monter intercooler opp-rør til spjeldhus, og plugg inn det alle lagervarer og sensorer.
5

Kutt Eclipse støtfanger å passe rundt intercooler, og deretter installere det på nytt. Avhengig av nivået på turbo oppgradering, må du kanskje installere andre oppgraderinger før tuning, for eksempel en oppgradert drivstoffpumpe og injektorer. Dessuten, bytt ut motorens olje og radiator væske før oppstart, som turbo-systemet vil kreve en større mengde av disse væsker enn aksjen motor.
6

Tune den nylig turboladet Eclipse ved å installere enten en piggyback tuner eller fullt fleksibel motor programvare. Som makt potensial og pålitelighet er helt avhengige av bilens melodi, er det best å ha Eclipse turbo system innstilt av en fagperson med en dyno service.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86274.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger