Slik installerer en svanehals Hitch i en lastebil

Bilberging tungtveiende belastninger krever riktig utstyr. Svanehals uhell, som ofte rangerte å taue opp til 30 thousand pounds, tillater sjåfører å flytte store belastninger med overlegne kjøreegenskaper. I motsetning til standard ball uhell, er svanehals uhell montert inne i seng av en lastebil, foran bakakselen, med ballen som stikker ut fra lasteplanet. Selv om installasjonen krever vanligvis at minst ett hull bores i lastebil seng med plass til stikk, mange sjåfører å finne de endringer verdt innsatsen å taue større laster. Du trenger
batteridrevet drill
Drill bit satt
Hullsag
Hammer
Flat fil
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner

en

Marker stikk ball sentrum --- hvor midten av stikk ball blir endelig montert --- inne i lasteplanet. Legg merke til at ballen må ligge midt mellom bed rails og ligger frem av bilens bakaksel. Mål for å sikre at ballen plassering gir nok klaring til å unngå kontakt med en gooseneck trailer i svinger. Sjekk under bilen for å bekrefte at borelokasjonen ikke vil forstyrre noen komponenter på undersiden av lasteplanet.
2

Skjær gjennom lasteplanet på merking poeng med en 3,5-tommers hullsag. File kantene av hullet for å eliminere eventuelle grove kanter opprettet under snittet.
3

Plasser stikk plattformen inn i hullet fra undersiden av bilen. Bruke plattformen som en mal til å bore hull kreves for installasjon av sekskantede bolter og /eller vogn bolter og u-bolter følger med stikk. Bore gjennom plattformen perimeter hull steder ved hjelp av en oppladbar drill og 5/8-inch boret. Bor et 3/4-inch hull gjennom hvert sted kreves for installasjon av u-boltene.
4

Skyv 5/8-inch hex bolter og boltene gjennom stikk-plattformen, fra toppen side av sengen, som indikert ved et mønster av plattformen. Fest hver bolt med en lås skive og mutter fra undersiden av lastebilen sengen. Stram alle boltene til 150 fot-pounds.
5

Skyv de to u-boltene som følger med monteringssettet gjennom 3/4-inch boret hull fra oversiden av sengen. Ta frem en fjær på hver forlengelse av u-boltene og feste foten på plass med en lås skive og mutter under sengen av lastebilen. Stram mutteren inntil tre trådene er synlig under mutteren.
6

Skru Kulekoplingens skruen fra toppen av gooseneck tilhengerfestet. Skyv ballen gjennom gooseneck stikk plattform fra den øverste siden av sengen av lastebilen. Fest ballen på plass ved å re-stramme Kulekoplingens skrue, på toppen av ballen, helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86843.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger