Hvordan kjøre en Ford Capri

The Ford Capri var en økonomisk designet sportsbil produsert av Ford of Europe 1969-1986. Disse bilene kom utstyrt med en 2,8 liters turboladet V-6 motor som produserer 188 hestekrefter ved 5500 omdreininger i minuttet. Ford Capri er fullt i stand til å konkurrere i racing arrangementer av alle typer som teamet Zakspeed Capri tydelig demonstrert vinne mange hendelser mellom 1978 og 1983. Kroppen på rammekonstruksjon og turboladede motoren på Ford Capri gjør den ideell for Grand Prix (GP) racing. Disse komponentene også gi rom for større kraft og strukturell stivhet, som begge er viktig i GP racing. Du trenger
Et komplett sett av amerikanske og metriske skiftenøkler
Full sett av el-verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alle ikke rase essensielle komponenter fra bilen. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til;. Oppvarming og air condition systemer, passasjersete, interiør teppe, interiør dør og dash paneler, alle utvendige paneler på karosserier, og alle glass i hele bilen
2

dikte en full rull 12 punkt bur ut av metallrør og montere rullen buret ved sveising av dette til rammen. Bortsett fra at det kreves av GP konkurransereglene, forbedrer tillegg av et veltebur langt den strukturelle stivheten på bilen, og dermed forbedre svinger evne ved å redusere kroppens vri. Den ekstra strukturell stivhet av et veltebur bidrar til å holde alle fire hjulene plantet trygt på racerbanen under hardt dreiing, bryte, og akselerasjon.
3

erstatt-vinduet glass med knuse resistente plexiglass. Dette senker biler tyngdepunkt ved å fjerne vekt fra toppen av bilen og også tjener til å beskytte føreren fra glasskår i tilfelle en krasj.
4

Install lette felger og dekk og karbon fiber karosserideler. Installere lette felger og dekk tjener til å senke uavfjæret vekten av bilen som ofte blir oversett når du endrer en fabrikk kjøretøy. Karbonfiber er det ideelle valget for utskifting av tunge stål karosserideler som den veier omtrent syttifem prosent mindre enn stål og er også mer rigid og holdbar.
5

Fjern og bytt fabrikken installert motor. V6-motoren som kommer i Ford Capri er uegnet for noen høy ytelse racing programmer som det mangler makt til å konkurrere med andre, kraftigere, V8 utstyrt racerbiler. Den mest passende erstatning motor for Capri er Ford 428 cobra jet-motor, opprinnelig utviklet for Mustang GT 500. Denne motoren er i stand til å produsere i overkant av 500 hk, en 312 hestekrefter forbedring over aksjen turboladet sekssylindret design. Hvor aksjen motor er avhengig av en turbolader for å øke motoreffekten, produserer 428 cobra jet mye mer makt uten problemer forbundet med turboladere, som for eksempel "turbo lag".

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96088.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger