Slik konverterer en motor til å kjøre på naturgass

Med prisen på bensin stadig på vei oppover og den alltid tilstedeværende diskusjon av miljøvennlige kjøretøy alternativer, er mange mennesker ønsker å konvertere sine biler til å kjøre på naturgass. Naturgass er en billig drivstoff som er produsert innenlands, og naturgass utslipp er mindre skadelig enn bensin eller diesel utslipp. Imidlertid kan eie en naturgass kjøretøy være vanskelig og krever mye hjemmearbeid. Før du konverterer et kjøretøy til naturgass, sørg for å se på alle de faktorene som er involvert for å se om det er det riktige valget. Instruksjoner
en

Kontroller at motoren i bilen din er i stand til å bli konvertert til naturgass. The US Environmental Protection Agency (EPA) har regler på plass som bare tillater visse motorfamilier og bilmodeller som skal konverteres til naturgass. Sørg også for at bilen er i stand til å håndtere en ekstra 500-700 pounds av vekt, som er hva en konvertering systemet vil legge til.
2

Velg en naturgass konvertering kit som passer i bilen. Det er mange konvertering kits tilgjengelig, men å konvertere en motor med et kit som er godkjent av EPA er et brudd på føderal lov.
3

Sjekk US Department of Energy nettsted for å se om det er ledige naturgass fyllestasjoner i området. Mens antall stasjoner er økende, er de fortsatt sjeldne, og mange av dem er ikke åpent for publikum. På grunn av utilgjengelighet av naturgass fyllestasjoner, konvertere motoren til et dual system (en som bruker både bensin eller naturgass) kan vise seg å være et bedre alternativ. Hjem bensinstasjoner systemer er tilgjengelig, så se på de tilgjengelige alternativene og se om noen kan brukes med din boliger naturgass forsyning.
4

Juridisk naturgass konvertering systemer kan kun kjøpes fra en EPA-sertifisert tekniker . Se etter en sertifisert tekniker i området og butikken for laveste pris. Videre må konvertering systemer skal installeres av en autorisert tekniker. Installasjon av ikke-kvalifiserte teknikere er ulovlig på grunn av den ekstreme faren fra å jobbe med de trykksatte beholdere.
5

Har ombyggingssett installeres av en autorisert tekniker og deretter ta det til den lokale utslipp kontroll anlegget til se etter eventuelle problemer som kan ha blitt forårsaket av installasjonen. Hvis det oppstår et problem, har teknikeren fikse det umiddelbart. Naturgass er meget brannfarlig og potensielle lekkasjer kan få katastrofale konsekvenser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95450.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger