Slik installerer Underglow Lights på en lastebil

Underglow tube lys er en populær måte å kle opp din lastebil. Men før du bruker penger, tid og krefter på å plassere disse lysene, finne ut om det er lovlig i din stat og fylke. Noen myndigheter tillater lysene, men bare bestemte farger. Du kan kjøpe underglow lastebil belysning fra flere kilder enten på Internett eller fra lokale automotive forhandlere. Måle lengden på begge sider og foran og bak på lastebilen før du bestiller underglow lys kit å sørge for at du har nok før du begynner prosjektet. Dette er hva du trenger selg Electric drill
Skrutrekkere
Pencil
Sentreringskjørner
Wire strippere
Lodding pistol
Lodd
Heat Gun
Silicon
Seal hull
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk med din lokale politimyndigheter for å se om underglow lysene er lovlig i din stat og land. Det er en forskjell i hva som er tillatt, inkludert fargen på underglow lys.
2

Bestem deg for hvilken type underglow lys kit for å kjøpe enten online eller fra en bedrift som tilbyr tube belysning. LED underglows ofte kommer med flere alternativer for effekter og enten en farge eller flerfarget. Neon er mer standard med valget av flere farger, men bare én farge på tube lys.
3

Løft lastebil og før du skyver under, sørg for at den er sikker. Skyve under og få en idé om hvor du vil plassere underglow rør. Ikke plasser dem nær varmekilder eller hvor en jack er plassert. Plasser rørene på bakken ved siden av lastebilen, sjekke du har de riktige lengder for venstre og høyre sidene og foran og bak. Du ønsker å holde røret med ledninger til fronten for å få kontakt med den elektriske kilden.
4

Place brakettene på underglow rør først og løft å markere stedet på undersiden av lastebilen . Ikke fest brakettene på dette tidspunktet. Bruk blyant for å markere plassering. Gjenta denne prosessen for resten av røret plassering
5

sentreringskjørneren og gå over hvert markert sted;. Dette vil hjelpe når du tar drill og begynne å lage hull for å feste brakettene til rammen av lastebilen. Nå, ta drill og bore hullene. Du kan enten bor alle hull og deretter komme tilbake rundt og feste braketter og rør eller drill og fest som du beveger deg rundt lastebilen. Uansett hvilken metode du velger, må du huske å bruke silikon for å omringe området av hullet før du strammer skruene på brakettene for å lage en tett forsegling mot metallrammen.
6

Finn et sted å montere transformatoren, fortrinnsvis i nærheten av batteriet. Følg instruksjonene som følger med transformatoren for riktig montering. Når du er ferdig, kobler du strømledningen fra transformatoren til den positive siden av batteriet. Sett jordledningen fra transformatoren til rammen av lastebilen for å fullføre krets.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84679.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger