Hvordan lage dødmannsknapp Injektorer

Motor drepe brytere er single-kast-enheter som avbryter flyten av drivstoff fra tenning til injektorene. Disse bryterne kan brukes med eller uten et sikkerhetssystem, og kan stoppe en vanlig tyv hvis skjult godt nok. Å gjøre en bryter for å stoppe bilen fra å starte, så vel som å installere det er ikke så komplisert som det kan virke. Du trenger:
Skrutrekkere (Philips, Torx, Allen)
Vehicle kabling skjematisk
12-gauge strandet primære ledning
Vippebryter
Wire snips
Avisoleringstang
Lodding jern
blyfritt loddetinn, Elektrisk tape
Vis flere instruksjoner
en

Fjern plastdekselet skall rundt rattstammen med riktig skrutrekker. Finn ledningsnett som kobler tenningslåsen til tenningen stafett. Trekk denne selen gratis.
2

Undersøk bilens ledningsnett skjematisk. Finn de to ledningene i rattstammen som kobler bilens tenningsnøkkelen fat til stafetten som starter bilen.
3

Snip de primære tenning ledninger fra baksiden av selen tidligere koblet til tenningslåsen. La det være minst en tomme på baksiden av selen for å koble fabrikken ledninger senere hvis du ombestemmer deg.
4

Klipp to lengder på 12-gauge fintråds tilstrekkelig lang nok til å nå plass i bilen der du har tenkt på å skjule din bryter. Husk at under dashbordet og på rattstammen er vanlig og forventet av selv de mest amatør tyver. Prøv inne i et hanskerom at du kan holde låst, eller i en solbrilleholder. Vær kreativ.
5

Lodd 12 gauge ledninger til de positive og negative tenningsledningene i rattstammen. Pakk lodding med elektrisk tape til å isolere leddene.
6

Route de 12 gauge ledninger til bryteren er gjemmested. Pakk og pakke ledningen ved siden av eksisterende kjøretøy ledninger å holde det lager i utseende, gjemmer det i vanlig skue.
7

Lodd den 12-gauge fører til positive og negative faner på baksiden av slå. Tape disse tilkoblingene nøye for å isolere lodding.
8

Sett bilens nøkkel. Prøver å starte bilen. Tenningen vil mislykkes i å starte bilen med bryteren i "av"-posisjon. Snu bryteren og vri om nøkkelen igjen for å engasjere tenningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-alarms/89980.html

Previous:
Next:

Bil Alarmer