Ungo Ms5000 Alarm Issues

The Ungo sikkerhetssystem er en bil alarm som avskrekker potensielle tyver får tilgang til kjøretøyet. Alarmsystemet oppdager også noen inntrenging i bilens lastebil, dør eller vindu. Ved hjelp av en LED-lys for å informere noen tyv at kjøretøyet har et alarmsystem, høres MS5000 en sirene, blinker parkeringsplasser lys og honks hornet hvis en inntrenger ikke tilgang til kjøretøyet. Systemet kommer med noen spørsmål du må være klar over når problemene utvikler seg. Batteri

Ett problem som hver Ungo sikkerhetssystem møter tidvis er en defekt batteri i telefonen eller ekstern transmitter. Den MS5000 bruker et 12-volts alkalisk batteri for å lade ekstern transmitter og engasjere alarmsystemet. Som batteriet begynner å svikte, vil MS5000 senderen begynner å miste sitt utvalg. Fjern de to skruene på baksiden av senderen for å bytte batteri.
Remote Transmitter

ekstern transmitter er en håndholdt enhet som armer og avvæpner den Ungo alarmsystem . Ett problem som er felles for den eksterne senderen er en programmeringsfeil eller sender feil. Enheten vil ikke aktivere eller deaktivere din bil alarmsystem og krever omprogrammering. Du kan ta bilen til en forhandler og har en ny sender programmert for MS5000 alarmsystem eller omprogrammere en ny sender selv. Den Ungo er i stand til å gjenkjenne 20 individuelle fjernsenderene på en gang, for å imøtekomme flere drivere.
Kabling

Ungo MS5000 alarm system har mange funksjoner som aktivere forskjellige deler av bilen. Enheten vil slå seg på kuppelen lyset, låse og låse bilen, forhindre at tastene blir låst i bilen og overvåker ulike områder eller soner av kjøretøyet. Hver gang ledningene er feil, en av disse funksjonene svikter. Hvis alle funksjonene mislykkes, har den viktigste ledningen som kobles til generatoren sviktet. Ledningene kan løsne, forringe eller ødelegge over tid. Du trenger et koblingsskjema for denne enheten for å finne ut hvilken ledning skaper problemet.
System Diagnostic

MS5000 har en full-time system diagnostisk funksjon som advarer deg om eventuelle problemer med alarmsystemet. LED vil indikere hvilket område av kjøretøyet har et problem ved å blinke. Hvis sirenen piper to ganger, er Ungo informere deg om at det er et problem i systemet. Lyset blinker én gang om problemet er med en dør. To blink indikerer et problem med logikken sensor og tre ganger hvis det er et problem med den valgfrie sensor. Lyset blinker fire ganger, etter at sirenen piper to ganger, for å indikere et problem med panseret eller bagasjerommet. Disse advarsel blinker bare informere deg om sonen eller området av kjøretøyet som har utviklet et problem, ikke det spesifikke problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-alarms/89979.html

Previous:
Next:

Bil Alarmer