Hva er en LoJack Device?

Uttrykket "LoJack" refererer til et bestemt merke av sporing enhet som bruker radiofrekvens identifisering teknologi. Opprinnelig utviklet for bruk i biler, har selskapet siden forgrenet seg inn i datamaskinen sporing tjenester samt locator for folk og høy verdi elementer og last. I tillegg kan begrepet også referere, i generisk betydning, til hvilken som helst ekstern tracking system som involverer en utløst locator beacon. Slik fungerer

En bil LoJack enheten er en liten sender, omtrent på størrelse med en kortstokk, der en tekniker installerer et sted på målet kjøretøyet. Koblet inn i bilens elektriske system, sender LoJack ut et periodisk signal på 173,075 MHz, en radiofrekvens oppdages bare av spesialisert utstyr. Hvis eieren oppdager bilen mangler, rapporterer han tyveriet, og LoJack utløser enheten til å sende ut et konstant signal. Politibiler i deltagende områdene omfatter mottakere som kan oppdage og tolke dette signalet, noe som gir dem plasseringen av stjålet bil og slik at en rask utvinning.
Early Warning

tillegg til sin stjålne kjøretøyet recovery system, tilbyr LoJack også en "early warning"-system designet for enda raskere respons. Disse enhetene inneholder et sikkerhetssystem som skanner for en bestemt RFID nøkkel fob at eieren bærer på sin nøkkelring. Hvis noen starter eller flytter bilen uten nøkkel fob å være tilstede, sender systemet en e-post eller telefon advarsel til eieren, som varsler ham til tyveri av bilen sin. Dette gjør det mulig for eieren å kontakte politiet umiddelbart, vesentlig reduserer tiden som trengs for å fange tyven.
Begrensninger

Den største begrensningen av LoJack Systemet er de spesialiserte mottakere er nødvendige for å spore stjålne biler. Ikke alle kommuner har meldt på LoJack system, og noen stater er helt uten dekning. I tillegg er radiosignalet satt ut av LoJack transmitter ganske svak og lav-range, så hvis tyven kan få mer enn noen få miles unna trackere, signalet vil gå tapt. Dette vil ikke deaktivere LoJack, imidlertid, og går tilbake til en overbygd område vil føre til re-oppkjøpet.
LoJack for bærbare PC

Datamaskinen LoJack system er unikt i at det er programvare-basert. Brukeren abonnerer og aktiverer et program på en bærbar PC som infiltrerer maskinens BIOS, installere seg selv på det laveste software nivå. Når utløst, sender laptop periodiske signaler via Internett, som inneholder IP-informasjon, trådløst triangulering hvis tilgjengelig, og selv GPS-data hvis den bærbare datamaskinen inkluderer en integrert mottaker. Systemet kan også eksternt installere keyloggers eller annen programvare, eller til systemet slås av og endre passord for å hindre videre bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-alarms/89970.html

Previous:
Next:

Bil Alarmer