Hvordan å avvæpne en LoJack

LoJack er et kjøretøy utvinning enhet drives av politiet avdelinger. I motsetning til bilalarm, som underrette eiere på tidspunktet for tyveriet, sporer LoJack plasseringen av bilen etter tyveri. Lojack systemer er komplisert og bør installeres og avvæpnet kun av lisensierte Lojack teknikere. På grunn av den lille størrelsen på enheten, teknikere har ca 20 til 30 alternativer når du installerer den i en bil. Dette gjør det vanskelig å ikke bare for tyven å finne, men også de som ikke trente. En amatør kan føre til omfattende og kostbare skader på bilen din prøver å finne og fjerne LoJack. Instruksjoner
en

finne kjøretøyet identifikasjonsnummer (VIN). Sjekk dashbordet, kjøretøyets registreringsnummer eller LoJack kort for VIN.
2

Besøk LoJack nettstedet. Tast inn ditt postnummer, biltype og gjøre. Klikk på "Finn en forhandler."
3

Ring forhandleren for å sette opp en avtale for å få LoJack avvæpnet. Det vil være en avgift for både utnevnelsen og fjerning av LoJack. Alternativt, i stedet for å jobbe direkte med forhandler, kan du ringe LoJack kundeservice på 1-800-4-LoJack for å gjøre en avtale for å avvæpne LoJack. Kundeservice representant vil gi dag og tid, samt hvor du skal ta bilen.
4

delta avtalen. Sørg for at du har din VIN. Teknikeren vil se på bilen din og gir en beregnet kostnad for fjerning.
5

Betal oppnevning og fjerning avgifter og vent mens teknikeren avvæpner din LoJack.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-alarms/89969.html

Previous:
Next:

Bil Alarmer