Slik feilsøker Viper SmartStart

Viper sin SmartStart gjør at du kan starte bilen fra nær sagt hvor som helst med din telefon. Systemet fungerer med iPhone iOS, BlackBerry og Android. Programmet erstatter en dedikert tast-fob fjernkontrollen. SmartStart kan legges til de fleste Viper alarm og start systemer. Du kan også bruke Viper alarmer for å låse, låse opp, arm, avvæpne, start, trunk utgivelsen og utløse panikk alarm. Flere biler bruker denne alarmsystem og kombinere med GPS for bil plassering. Problemer med SmartStart kan oftest relatert til konto satt opp. Instruksjoner
en

Vent på at skjermbildet for å gå tilbake til den vanlige blå farge hvis skjermen grå ut i noen sekunder etter at du starter Android app. Applikasjonen vil ikke fungere før den er fullastet. Ikke velg en av de andre kategoriene som "Cars" eller "Innstillinger" mens skjermen er grå, noe som gjør at appen til å mislykkes. Du må da re-lansere programmet.
2

Lukk Android app hvis, når du velger et annet kjøretøy for å overføre SmartStart kontroll til, vil den første bilen merket ikke gå bort. Vær oppmerksom på det er bare en bug, og endringen faktisk vil finne sted.
3

sjekke postkassen spamfiltre hvis du ikke mottar kontoaktivering e-post. Meldingen kan ha blitt junked. Tast inn brukernavn og passord inn i app hvis du får feilmeldingen: "Kunne Logg inn". Den innloggingsinformasjonen du har tastet, er ulike detaljene på serveren. Tilbakestille passordet kan oppnås ved det opprinnelige installasjonsprogrammet.
4

Kontroller at din telefon har et signal om SmartStart ikke vil fungere. SmartStart bruker en 3G eller Wi-Fi-signal for å betjene bilens funksjoner. Hvis det er noe signal, vil tjenesten ikke fungerer. Feilmeldinger som "Feil ved sending av Command" er en indikasjon det er et nettverksproblem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-alarms/89968.html

Previous:
Next:

Bil Alarmer