The Clifford IntelliGuard 700-Iq Remote Programmeringsinstruksjoner

Vehicle sikkerhet produsenten Clifford sin 700-IQ fjernkontroller er drevet av miniatyr 12-volts batterier og arbeide innenfor et område på 100 meter. Enheten består av fire knapper og bruker 12 kanaler. Fjernkontrollen brukes til å aktivere og deaktivere sikkerhetssystem, låse og låse opp dørene og utføre andre oppgaver, for eksempel ekstern trunk utgivelsen. Noen av funksjonene i 700-IQ fjernkontrollen er programmeres av brukeren, inkludert en betjent kode som du kan bruke til å trygt slå systemet av. Du trenger
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
en

Slå på tenningen, eller starte motoren og skriv betjent koden. Hvis du aldri har programmert din egen betjent koden, vil det være "2," fabrikkinnstillingene. Deretter trykker du "Plain View"-bryteren til "Midlertidig" side i 3 sekunder før sirenen piper. Den "Plain View" bryteren er vippebryteren montert på dashbordet. Den "Midlertidig" side er den fjærbelastede side som spretter bryteren tilbake i midtstilling. Ikke trykk på "Latched" side hvor bryteren forblir i sin presset stilling.
2

Se brukerhåndboken programmerbare funksjoner som er notert på side 23 og 24 i bruksanvisningen og slå bryteren inn og ut av låst posisjon så mange ganger som kolonnen antall funksjonen. Enheten vil svare med samme antall kvitring som nummeret på kolonnen som du har valgt, og du vil ha satt den funksjonen i kolonnen. For eksempel, for å slå av Siren Sound 2 velg "Kolonne 1" ved å trykke "Latched" og deretter tilbake til "Center". Vent på en kvitre å bekrefte.
3

Trykk og slipp "Midlertidig" side like mange ganger som funksjonens rad nummer fra håndboken. Igjen, vil du høre hørbare kvitring og du vil ha satt funksjonen rad. Se etter merknader i de oppføringer og følger kravene. I dette eksempelet ville du trykker på "Midlertidig" to ganger for "Row 2". You'' ll høre en kvitre på hvert trykk.
4

Vent et øyeblikk, og enheten vil bekrefte at statusen til brukeren programmerbare funksjonen er slått på eller av. I dette tilfellet, bekrefter en kvitre Siren Sound 2 er slått av. Vent et minutt, og systemet vil gå ut av brukeren programmeringsmodus.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-alarms/89967.html

Previous:
Next:

Bil Alarmer