Installasjon av en AviStart 5303 Med Skjematisk

Ingen liker klatring i et iskaldt bil for deres morgen pendle, og vandring gjennom vinteren morgen for å starte bilen i oppkjørselen er bare litt bedre. Avital AviStart 5303 alarm system lar brukerne fjernstyre starte bilen ved hjelp av en radiosender. På grunn av kompleksiteten av installasjonen, mange butikker belaste kjøpere hundrevis av dollar for å installere fjernstart system. Gjør-det-selv og mekanikere med en skjematisk å bruke som en rettesnor kan installere 5303 i en ettermiddag med fokusert arbeid. Du trenger selg Electric drill
Loddebolten
Lodd
Spårskruvmejsel
Phillips skrutrekker
Skiftnyckel.
Wire cutters
Wire strippere

Vis mer Instruksjoner
en

finne steder å installere LED display og avvæpne bryteren i bilen. Den avvæpne Bryteren skal være skjult fra visningen, og ikke i en posisjon der det kan være utilsiktet utløst. Det er behov for 1/2 tomme klaring for bryteren til å fungere ordentlig, og er ofte skjult under dashbordet eller i konsollen. LED-skjermen krever 1/2 cm klaring bak underlaget, og er ofte plassert i bytte blanks eller på en ubrukt plass på radio bezel.
2

Cut hull for LED og drepe bryteren bilens interiør ved hjelp av en 9/32-inch bor. Monter sirenen under panseret ved hjelp av montering maskinvare gitt, skrutrekker og skiftenøkkel. Koble sirene svarte kabelen i bakken på bilens chassis.
3

Wire alarmsystemet primære sele til bilens primære elektriske system, lodding alle tilkoblinger enn de settes sammen. Som indikert med skjematisk som følger med alarm, koble nettet 'røde kabelen til bilens 12V konstant strøm inngang, selen' brune ledningen til sirenen røde ledningen. Selen "røde og hvite ledning kobles til kjøretøyets bagasjerom automatiske utløsermekanisme, koplet direkte til bryteren side av mekanismen. Ground selen ved å feste den sorte ledningen til chassiset.
4

Koble sele 'grønne ledningen til bilens ledningsnett for kuppelen lys hvis det bruker negative dør triggerkretser. Hvis bilen har en positiv bryter dome lys, koble selen 'fiolett ledning til ledninger som mater dome lys.
5

Wire selen "hvite og blå ledningen til den eksterne start aktivering innspill i alarmen selv. Hvis bilen er kablet med en positiv flash-utgang for sine parkeringslys, koble nettet 'hvite og blå ledningen til ledninger mellom parklys og bryteren. Hvis kjøretøyets flash-utgang er kablet på en negativ krets, wire selen 'blå og hvite ledningen til ledningene mellom parkeringsplassen lys releet og parkering lysbryter, som indikert av skjematisk.
6

koble nettet 'oransje ledningen til et jordet punkt på chassiset.
7

Kutt ledningen som kobler startmotoren til tenningen i bilen. Kople relé satellittens lilla ledning til den delen av ledningen som er koblet til motoren starter. Wire stafetten grønne ledningen til tenning siden av kretsen.
8

Fjern 30-amp sikringer knyttet til bilens tenningssystem. Koble releet satellittens røde ledningen til tenning 12-volt strøm til tenningslåsen. Koble relé oransje ledningen til ledningen som driver bilens varme-og klimaanlegg.
9

Koble releet satellittens rosa ledningen til tenningen utgang kabling. Hvis bilen har en annen tenning eller tilbehør bryter tidligere koblet til tenningssystemet, la relé rosa og hvit ledning Unwired, ellers koble den til andre tenning tilbehøret utgang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-alarms/89982.html

Previous:
Next:

Bil Alarmer