Hvordan fungerer Anti-Theft System Arbeidet med en 1998 Cavalier

Si hva du vil om GMs J-Body chassis -? Chevy Cavalier, Olds Firenza, Pontiac Sunbird og Buick Skyhawk - men det sikkert gjorde en god jobb med å holde GM kommer i nesten to tiår. En av hemmelighetene til Cavallier suksess var det store antall standard funksjoner og rimelige alternativer tilgjengelig for en bil i sin prisklasse. Dette inkluderer en alarm, nøkkelfri adgang og radio lås, blant mange andre. Keyless Entry

Cavaliers sikkerhetssystem starter ved nøkkelfri adgang fob, noe som er en radiosender brukes til å belyse de innvendige lamper, åpner bare sjåføren side dør eller alle dører og åpne bagasjerommet. Men var dette systemet ikke er tilgjengelig på basen-modell biler i 1998. Senderen fob sender en kodet signal til en radiomottaker i bilens alarm modul. Fob og bilen bruker en "rullerende kode", som betyr at koden endres hver gang du trykker på knappen. For eksempel vil senderen sende ut koden 0001 første gang du bruker den, 0002 andre gang, og så videre. Datamaskinen må være synkronisert til senderen slik at den vet hvilken kode du kan forvente neste.
Passlock Key

GM Passlock II-systemet som brukes med denne generasjonen Cavalier benytter en motstand i nøkkelen, som fungerer som en sekundær sikkerhetstiltak for å holde tyver fra bare bryte tenningslåsen og snu den. Når du setter nøkkelen i tenningen, sender datamaskinen en elektrisk puls gjennom nøkkelhullet, som går inn i motstanden. Datamaskinen forventer å se en viss strøm kommer ut på den andre siden av motstanden, hvis spenningen er feil, så låsen vil snu, men bilen vil ikke starte
. Theftlock Radio

GM var en av de første produsentene til å legge merke til at tyver var glad i å stjele radioer, og at de fleste kjøretøy innbrudd var forsøk på å stjele radioen. Fint for tyven, som får $ 50 for sin innsats, ikke så mye for eieren, som har til å betale flere hundre mer for å fikse et ødelagt vindu. I tillegg til bare å gjøre radioen veldig vanskelig å fjerne, GM kom også opp med en interessant måte å hindre tyveri. Hvis eieren engasjerer Theftlock funksjonen på radioen, vil radioen ikke slå av med mindre eieren går inn en kode for å slå den av. Ellers vil radioen kjøre når den har strøm, noe som gjør det litt vanskelig å selge til potensielle gjerder.
Security Shutdown og Alarm

egen hvilken som helst bil med en alarm lang nok, og til slutt noe kommer til å sette den av. Bil, ekorn, lav selvtillit - noe. Og når det skjer, vil alarmen modul deaktivere tenningen, holde bilen fra start og utløser anti-tyveri lys på dashbordet. Hvis bilen din slår seg av, vri nøkkelen helt frem til på-stilling, og trykk og hold den lille, svarte betjent-override knappen under dashbordet. Du finner det der polstret dekselet møter hard plast. Dette vil tilbakestille jordet forrett wire og tillate deg å starte motoren. Gjenta disse trinnene for å fullt nullstille alarmen, og lytt etter alarmen piper for å bekrefte det. Eller, hvis alt annet svikter, koble den negative batterikabelen i 30 sekunder eller mer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-alarms/89983.html

Previous:
Next:

Bil Alarmer