Hva Stiller Off bilalarm

Få ting rival irritasjonen av å bli ristet ut av en lyd søvn av en bil alarm, bare for å se utenfor og se nabolaget bortkommen katt - og eieren av bilen - ser skyldig. Alarmer kan utløses av alt fra høye lyder å glemme å avvæpne det før du åpner døren. Å vite hvordan bilen alarmer arbeid kan hjelpe deg med å gjenopprette litt innenriks ro til blokken din. The Basics

I sin enkleste form er en bil alarm noe mer enn en enkel datamaskin, en sensor, en sirene og en fjernkontroll for aktivering og deaktivering av alarmen. Når sensoren oppdager et innbrudd eller andre innspill over en gitt toleranse, setter alarmen datamaskinen av sirenen, som gjør høye lyder for å avskrekke tyven fra å fortsette sitt arbeid. Mer avanserte alarmer inkluderer immobilizers som hindrer bilen i å starte, personsøkersystemer å varsle kjøretøyets eier alarmen er aktivert, og til og med muligheten til å aktivere og deaktivere alarmen over Internett.
Spenningsgivere

De mest grunnleggende alarmer bruke en enkelt spenning sensor å avgjøre når et tyveri eller innbrudd i forsøk er gjort. Denne sensoren overvåker statisk spenning på bilens elektriske system og utløser alarmen når den registrerer en nedgang i spenning, for eksempel når en dør eller bagasjerommet åpnes og interiør lysene går på. Forsøk på å starte bilen eller kutte strømmen vil også turen spenningen sensor.
Shock Sensors

Den vanligste formen for sensor funnet i bil alarmsystemer er sjokk eller vibrasjon sensorer som registrerer når noen eller noe forsøker å flytte eller få tilgang til kjøretøyet. Bevegelsen deretter utløser alarmen. Shock sensorer kommer i single-og dual-stage skjemaet. Ett-trinns sensorer bare oppdage den tunge virkningen av en dør blir tvunget eller glass bryte, men en totrinns vil kvitre sirenen som en advarsel på en lys effekt før du stiller inn alarmen i sin helhet på en tyngre innflytelse.
< p> Disse sensorene er ofte gjenstand for falske alarmer fra dyr hopping på bilen, vibrasjon av en tung lastebil forbi, eller høye lyder slik som stereoanlegg eller høyt eksos. Som et resultat, kan disse sensorene vanligvis bli justert for følsomhet for å redusere falske alarmer.
Hood og dørsensorer

Enkle brytere kan plasseres på hoods, dører og badebukser for å aktivere alarmen når noen av disse blir åpnet når alarmen er bevæpnet. Når døren åpnes, lukkes bryteren og alarmen utløser sirenen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-alarms/89984.html

Previous:
Next: No

Bil Alarmer