Hvordan Wire en Fusion F-2000

The F-2000 er en bil alarm og nøkkelfri oppføring system designet for bruk med en rekke forskjellige kjøretøy. I tillegg til grunnleggende nøkkelfri adgang funksjonalitet, kan F-2000 kontrollere bilens trunk utgivelsen samt deaktivere motoren for å hindre tyveri. F-2000 har en ledningsnett med alle de ledninger som kreves for installasjon. Installasjonen består av matchende ledningene fra sele med tilhørende ledninger i bilen. Mens det er et stort antall ledninger som er involvert i alarm-installasjonsprosessen, leveres F-2000 med en detaljert manuell installasjon som skisserer hvordan alle de ledninger som trengs for alarmen er sammenkoplet. Du trenger
kjøretøy ledningsnett skjematisk
Wire strippere
Wire cutters
Crimp-ons
Loddebolten, Elektrisk tape
Vis mer Instruksjoner

1.

Koble den gule tenningsledning fra alarmen sele til bilens positive tenningsledning. Den tenningsledning blir brukt av en rekke enheter i bilen, blant annet stereoanlegg, og ligger i bilens stereo ledningsnett. Bruk loddebolt eller krymper-ons for å koble de to ledningene. Beskytt forbindelsen ved å pakke den i elektrisk tape.
2

Match den hvite døren ledningen fra fra alarmen sele med bilens positive dør pin bryter wire. Deretter matche den brune døren ledningen fra alarmen sele med den negative døren pin bryter wire. Rådfør bilen ledningsnett skjematisk, som plassering av døren pin ledninger forskjellig avhengig av merke og modell av kjøretøyet. Loddetinn eller crimp både tilkoblinger og beskytte dem med isolasjonstape.
3

Finn bilens konstant 12 volt strøm ledning og koble den til alarmen er smeltet, røde ledningen. Den konstante 12 volt ledning går direkte fra bilens batteri og kan nås fra stereo sele. Deretter pair alarmens oransje parklys ledning med bilens parkeringslys wire. Rådfør ledningene skjematisk, som plassering for denne ledningen er forskjellig for alle kjøretøy. Loddetinn eller crimp både tilkoblinger og beskytte dem med isolasjonstape.
4

Finn ledning festet til den medfølgende alarm sirene og koble det med den røde og hvite ledningen fra alarmen sele. Neste koble den grå ledningen fra alarmen sele til den negative innspill på motoren deaktivere stafett. Koble den andre fiolett ledningen til den valgfrie trunk utgivelsen stafett. Begge releer følger med alarmsystem og bør plasseres på et lett tilgjengelig sted. Loddetinn eller crimp alle tilkoblinger og beskytte dem med isolasjonstape.
5

Fullfør ledningene til alarmen ved å koble den sorte ledningen fra alarmen ledningsnettet til bilens jordledning. Noen av de større ledningsnett i bilen vil inneholde en jordledning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-alarms/89972.html

Previous:
Next:

Bil Alarmer