Slik installerer Black Widow 1900

Et kjøretøy er mer enn bare en måte å komme frem og tilbake fra ett sted til et annet, er det også en investering. Du kan beskytte bilen fra å bli stjålet eller fallende byttedyr til hærverk ved å installere et sikkerhetssystem. The Black Widow 1900 er et sikkerhetssystem som har en fjernkontroll nøkkelring som du kan bruke til å aktivere og deaktivere alarmen. Du må installere systemet i bilen din før du kan bruke den. Du trenger
Elektrisk drill
Montering skruer
Wire tie
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret på bilen og koble batterikablene fra terminalene på batteriet for å unngå elektrisk støt eller skade på kjøretøyet ditt eller Black Widow enhet. Skriv inn forsetet på bilen og bruke elektrisk drill og skruer til å feste systemet modul for enheten under dashbordet der det ikke vil forstyrre bevegelige deler.
2

Flytt tilbake til forsiden av bilen. Velg et sted under panseret for å montere sirene. Denne plasseringen bør være borte fra noen varme eller bevegelige deler av motoren og på et sted hvor den ikke kan nås under bilen eller gjennom grillen. Bruk skruer og drill for å feste sirene slik at den vender nedover.
3

Fest sjokk sensor til rattstammen med en wire slips. Under dashbordet, finn 14-Pin ledningsnett for kjøretøyet. Koble den røde kabelen fra systemet modul til den positive batteri inngang på selen. Koble den hvite ledningen til parkeringsplassen lysutbytte. Koble den brune ledningen fra sirenen til sirenen ledningen utgangen på modulen og koble den sorte ledningen fra sirenen til et stykke bart metall å jorde den.
4

Koble den brune og hvite ledning fra modulen til hornet utgang på selen. Koble den sorte og hvite ledningen til kuppelen lyseffekten og den blå og hvite ledningen til stammen eller hette innspill på selen. Koble den gule ledningen fra modulen til tenningen innspill på selen og den sorte ledningen til et stykke bart metall å jorde den.
5

Koble den fiolette ledningen på modulen til den positive dør trigger innspill på selen og den grønne ledningen til den negative dør trigger inngang. Når alle tilkoblinger er gjort, er det trygt å koble batterikablene til terminalene og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-alarms/89971.html

Previous:
Next:

Bil Alarmer