Clifford ACE 300 Installasjon

The Clifford ACE 300 tilbyr et høyt nivå av bil sikkerhet samt ekstern start for ditt kjøretøy. Denne bilen alarm og fjernstyrt start pakken kommer med en livstidsgaranti så lenge du eier bilen. Den har også en falsk alarm kontroll og test system som i stor grad reduserer mengden av falske alarmer systemet utløser. ACE 300 kommer med en fjernkontroll som gir en panikk-knapp og lar brukeren fjernstyre låse og låse opp dørene. En personlig sikkerhet funksjon av ACE 300 snur på innvendige lyset på bilen når du eksternt avvæpne alarmen. Innebelysningen holde på i 30 sekunder eller til du starter motoren. Du trenger
Olabil koblingsskjema
Stikknøkkel
Lommelykt
Sticky tilbake notatblokk
Skruer
skrutrekker
posi-tap kabeltilkoblere
Zip-bånd eller elektrisk tape
Drill
Vis flere instruksjoner
en

Last ned en aksje koblingsskjema for bilen din, eller bruke den som tilbys i bilens brukerhåndbok.

2

Fjern ledningsnettet og alarm CPU fra bilen alarm pakken. Merke hver ledning koblet til ledningsnettet med en klebrig-back notat og skriv hva den kobles til ved hjelp av din lager koblingsskjemaet. Plugg ledningsnettet i CPU.
3

Fjern instrumentpanelet med en pipenøkkel og sett til side.
4

Fjern bolten som holder tenningen sele på plass og skille de to halvdelene av sele på pluggen.
5

Bruk en lommelykt for å se alle ledninger koblet til tenningen panel tydelig. Les prioritert-back-note etiketter på ledningsnettet ledninger og koble hver ledning til tilsvarende wire i tenningen sele. Ledningene du skal koble inkluderer: strøm, jord, parkering lys, tenning utgang, bakken når bevæpnet som leverer strøm til starteren drepe, strømmen til sirenen, dørlåsen, åpningstid og ekstra utganger som styrer vindu moduler som hever og senker vinduene.
6

Bruk posi-tap kabeltilkoblere å koble hver ledning til tilsvarende wire i aksjen ledningene som fulgte med bilens brukerhåndbok. Stillinger kraner lar deg koble enden av en ledning til slutten av den andre ledningen ved å vri de to ledningene sammen. Dette gjør sammenhengene mellom ledningene uten lodding.
7

Rydd opp overflødig kabling ved å pakke ledninger og sikring med en zip-tie eller elektrisk tape. Koble tenningen boksen og wire bunter tilbake opp i undersiden av dashbordet.
8

Koble antennekabelen for den eksterne start delen av bilalarmen til riktig plugg i tenningen sele. Fjern plastdekselet over tosidig tape på baksiden av antennen og koble antennen til frontruten. Skjul antennekabelen ved å skyve ledningen inn i den liner langs søyle og kjøre den sammen med vinduet ned til døren tucking rundt på siden av dashbordet. Rull opp overflødig ledning og fest den med en zip-tie, slik at om lag 12 inches av wire hengende ut. Koble enden av antennekabelen til tilsvarende ledning i CPU.
9

Monter seks-tone sirene under panseret på bilen borte fra varme og bevegelige deler. Face the sirene ned ved montering for å beskytte enheten mot vannskader siver under panseret på bilen. Bruk drillen til å lage små pilot hull i rammen og fest skruene gjennom festehullene og inn i pilot hull med drillen. Bore et lite hull i bunnen av brannen vegg mellom motoren og innsiden av bilen. Kjør ledningene langs toppen nær panseret hengsler og sett dem inn i hullet. Koble ledningene fra sirenen til CPU for alarmsystemet.
10

Sett på instrumentpanelet ved å sette inn skruene og stramme med pipenøkkel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-alarms/89981.html

Previous:
Next:

Bil Alarmer