Hvordan omprogrammere Cobra Alarm Systems

Hver Cobra alarm system selges med deaktivering kort og en unik firesifret programmering kode som brukes utelukkende i den hensikt programmering og omprogrammering av enheten. Enheten er omprogrammert når du legger til en ny nøkkel fob eller re-synkronisering fjernkontrollens etter batteribytte. Omprogrammering innebærer en enkel prosedyre som krever bare noen få minutter av gangen. Du trenger
Fire sifret programmeringskode
Vis flere instruksjoner
en

Skriv inn din bil og forberede alle alarm fjernkontrollene for omprogrammering selv om bare én krever programmering ved å trykke og holde nede begge knappene på hver fjernkontroll for omtrent 10 sekunder til LED slutter å blinke.
2

Slå tenningen frem og tilbake mellom "On" og "Off" posisjon tre ganger i løpet av fem sekunder. Sikkerheten LED på Cobra alarm system vil blinke en gang for å indikere programmeringsmodus er igangsatt.
3

Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon og telle antall blink på Cobra alarmsystem LED. Vri tenningsnøkkelen til "Off" posisjon når antall blink tilsvarer det første sifferet i din firesifret programmering kode.
4

Gjenta trinn 3 for de resterende tre sifrene i firesifret programmering kode. Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon når koden er tastet og alarm LED lyser når koden ble tastet inn riktig.
5

Trykk den største knappen på en av fjernkontrollene til alarmen slukker. Det vil blinke tilbake på hvis mer enn én fjernkontroll programmeres. Trykk den største knappen på de resterende fjernkontrollene, en etter en, til alarmen LED forblir av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-alarms/89974.html

Previous:
Next:

Bil Alarmer