IC Dynamics Installasjonsinstruksjoner

IC Dynamics produserer en rekke ulike bilalarm, fjernkontroll bil forretter og nøkkelfrie oppføring. Alle enhetene kan være faglig installert eller installert av teknisk skrånende bileiere. Den spesifikke informasjonen som kreves for å fullføre installasjonen prosessen varierer avhengig av kjøretøyet. IC Dynamics Nettstedet gir informasjon om hvordan du koble et stort antall ulike bilmerker og modeller. Alt som er nødvendig for å finne de installeringsinstruksjonene for alle kjøretøy er bilens merke, modell og år. Instruksjoner
en

Naviger til den viktigste IC dynamikk hjemmeside icdynamics.com. Klikk på "Wire guide søk" linken på venstre side av hovedsiden.
2

Velg merke på bilen fra "Choose Your lage" drop-down menyen . Når du har valgt merke, velger modellen og år fra tilsvarende drop-down menyer som vises på skjermen. En rekke år kan vises for enkelte kjøretøy som installeringsinstruksjonene er den samme for flere modell år.
3

Skriv ut ledningene informasjon som vises på skjermen. Klikk deretter på "Feilsøking" linken på venstre side på nettsiden. Undersøke artiklene som vises på skjermen for å sikre at ingen av rådene er gjeldende for IC Dynamics produkt som vil bli installert.
4

Klikk på linken merket "Installer tips" for spesifikk informasjon om hvordan du installerer spesifikke IC Dynamics-produkter. Vær nøye med å lese artiklene i sin helhet som ikke alle tipsene gjelder for alle kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-alarms/89977.html

Previous:
Next:

Bil Alarmer