Problemer med små motorer med gass Med Etanol

Etanol, skapt ved å blande bensin og etanol, er lagt til bensin for å lage et miljøvennlig produkt, og for å hjelpe spare drivstoff ressurser. Etylalkohol korn alkohol som har vært brukt i kjøretøyer siden 1970-tallet. I de senere årene har etanol vist seg å skape problemer i små motorer, slik som de som finnes i ATV, har fritidsaktiviteter watercrafts, båter og gressklippere, og forbrukernes advarsler blitt utstedt av enkelte produsenter. Faseatskillelse

forbrukersaker rapporterer at etanol drivstoff er spesielt skadelig for noen biler, spesielt båter, på grunn av en prosess som kalles fase separasjon. Faseseparasjon oppstår fordi etanol tiltrekker og binder med vann. Når etanol absorberer for mye vann, etanol og vann atskilt fra bensinen, etterlater et lag av vann som alvorlig skade en motor når kjøretøyet forsøker å forbrenne drivstoff. Gressklipper produsent Briggs og Stratton anbefaler ikke å forlate etanol drivstoff i motorer i mer enn 30 dager uten å legge drivstoff stabilisator til motoren.
Potential Engine Korrosjon

alkoholprosent i etanol kan føre motor korrosjon. Etanol bensin har vært kjent for å bryte ned motor sel, oppløse glassfiber gasstanker i båter og ødelegge plast. Over tid kan etanol er korrosive egenskaper føre til motorhavari, spesielt hvis korrosjon vind opp i motoren forårsaker tresko og drivstoff blokkering.
Bilder Redusert Fuel Economy

Selv små motorer få bedre drivstoff kjørelengde enn sine større kolleger, brenner etanol drivstoff raskere og reduserer totale drivstofforbruk. Dette betyr at bensin du putter i en liten motor kan forbrukes raskere når den inneholder etanol.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129560.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil