Hvordan til å kreve et Yuasa batteri

Yuasa produserer batterier for en rekke programmer, inkludert industrielle, marine, bil, motorsykkel, golf cart og hjul mobilitet kjøretøy programmer. Batteriladerom detaljer, for eksempel eksakte gjeldende innstillinger, vil variere i henhold til spesifikasjonene for hvert batteri. Mindre detaljer til side, er den samlede prosessen nesten den samme for alle Yuasa batterier. Du trenger
12 volt, 900 mA lader
Voltmeter
Wire-børste
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

Identifiser batteriet ved å finne sin modell nummer. Bruk dette nummeret for å finne batteriets spesifikasjoner i Yuasa batteri applikasjoner og spesifikasjoner manuelle. Legg merke til ampere-time verdi for batteriet.
2

Ta på vernebriller og forberede batteriet for lading ved å fjerne de positive og negative fører koble det på bilen. Bruk en wire-børste for å rydde opp terminalen ender. Noen batterier vil være merket "MF", som indikerer at de er vedlikeholdsfrie. Disse batteriene har beseglet celler og bør ikke åpnes. På batteriene ikke merket "MF", fjerne ventilhetter og sjekk nivåene. Refill cellene med destillert vann inntil nivået bare dekker metallplatene. Bytt ventilhettene.
3

Test batteriets ladenivå ved hjelp av et voltmeter. Batterier som leser 9.75 volt eller høyere vil kreve 3-6 timer lading. De mellom 3,25 volt og 9,75 volt vil kreve ca 5-11 timer. Batterier under 3,25 volt må lades hvor som helst 13-20 timer.
4

Sett ladestrøm på laderen til en tiendedel av antallet ampere-timers verdi du ligger for batteriet i trinn 1. Koble til laderen positive og negative fører til sine respektive terminalene på batteriet. Slå på laderen.
5

Overvåk batteriets spenningsnivå jevne som det kostnader. Kontroller at batteriet ikke blir varmt å ta på. Hvis den gjør det, stopper ladingen og gjenoppta etter at batteriet er avkjølt.
6

Avslutt ladeprosessen når batteriets nivå når 13 volt. Slå av laderen og koble ledningene fra batteriets terminaler. Returnere batteriet til tjeneste ved å koble bilens positive og negative fører til batteriets respektive terminaler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131810.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil