Hvordan få svar på Automotive Feilsøking Spørsmål

Biler er kompliserte stykker av maskiner, noe som betyr mange ting kan gå galt med dem. Men når bilen begynner å gi deg problemer, prøver å finne ut hva som er galt med det kan være vanskelig, spesielt hvis du ikke er kjent med mekanikk. Lære hvor du skal lete, og få et arsenal av pålitelige referanser, kan du spare både tid og penger. Det er mange steder å finne svarene. Instruksjoner
en

Consult bilens brukerhåndboken. Hvis du ikke har brukt det i lang tid (eller noensinne), kan det være i hanskerommet. Denne håndboken inneholder nesten alt du ønsker å vite om bilen din, inkludert et diagram av motoren, hvordan skifte visse deler, hva du skal gjøre i tilfelle kriser og mer. Alltid starte med manualen når vi leter etter svar.
2

Ring en forhandler. Finn en forhandler nær deg som selger samme type bil som deg. Selv om dealeren ikke selge deg bilen, han er vanligvis villige til å få svar på spørsmålet ditt.
3

Spør en ekspert online. Det finnes en rekke nettsteder (se Ressurser) som lar deg bla gjennom spørsmål stilt av andre brukere, samt stille et spørsmål selv. Vær konkret, og følge opp om nødvendig. Noen av disse nettstedene kostnad for svar, men de lover tilfredshet.
4

Ring en mekaniker. Noen mekanikere tilby flere råd enn andre, men hvis du ikke kan få et klart svar ut av en, ringe en annen. Det kan være vanskelig for dem å vurdere din bil uten å se det i person, men mange av dem er svært kunnskapsrik og bør være i stand til å i det minste lede deg i riktig retning. Hvis du bruker samme mekaniker gjentatte ganger og har bygget et forhold med ham, kaller ham først.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128489.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil