Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Hvordan å leie en bil for Business

Leie en bil for virksomheten kan være et praktisk alternativ. Bilutleiefirmaet betaler for vedlikehold på alle biler, og hvis du trenger en bil eller lastebil for din bedrift, er det et alternativ å dekke dine kjøretøy krav. Bilutleie selskaper kan også tilby eksklusive utleie programmer for å spare bedriften tid og penger. Leiebil selskaper inkluderer ofte velge mellom hundrevis av merker og modeller som passer dine forretningsbehov. Du trenger
notisblokk og penn
Internett
Gyldig førerkort
Bevis på alder
forsikring for bilutleie Håndstad forsikring dokumentet kopierer
Social Security detaljer
Proof av adresse
Bankkortdetaljer
Vis flere Instruksjoner
hvordan du leier en bil for Business
en

Bestem deg for dine forretningsbehov. Har du behov for lastebiler, små biler, eller en dyr bil å gjøre et godt inntrykk på kundene dine?
2

Hvor mange biler er nødvendige? På en notisblokk, listen din nåværende ansatte, deres jobb roller, og om de forlater kontoret for å delta på møter eller gevinst klientell. Basere avgjørelsen på om arbeidstakeren krever en bil eller lastebil.
3

Enige om dine spesifikasjoner, herunder hvor lenge bilen vil være nødvendig, merke, modell og pris, og ser på nettet for et bilutleiefirma som tilbyr en konkurransedyktig pris. Mest utleie selskaper vil ønske å få virksomheten din og vil gjøre tilbyr personlig til dine behov.
4

Request et estimat for å dekke dine bilutleie virksomheten spesifikasjoner. Hvis du er fornøyd med anklagene, søke på nettet med virksomheten din, der du trenger bilen til å bli droppet av og plukket opp, alder på føreren og kjøretøyet klassen. Alternativt ringe nummeret på nettsiden og gjøre en forespørsel.
5

enige om en tid og dato for å besøke bilutleiefirmaet. Kontroller at du har disse detaljene hendig:. Gyldig førerkort, bevis på alder, forsikring for bilutleie, helseforsikring dokumentkopier, Social Security detaljer, bevis på adresse og kredittkortnummer
6

Angi om vil det være mer enn en fører for bilen, og spør om anslaget dekker ekstra drivere. I så fall vil alle de ovennevnte dokumentene for ekstra drivere også bli pålagt å fullføre kravet.
7

Les gjennom den fine print av leiebil dokumentet før du signerer. Hvis du har ytterligere spørsmål, kan du spørre kundeservice før du godkjenner kontrakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100789.html

Previous:
Next:

leie Cars