Hva skjer hvis den andre sjåføren er usikret?

En bil krasjer kan være en traumatisk og potensielt livstruende opplevelse. Under ideelle forhold er det ingen fysiske skader, og begge sjåførene er forsikret riktig at noen skade er dekket. Men noen ganger en sjåfør involvert i en ulykke kan være uforsikret, forårsaker problemer for den forsikrede sjåføren. Å vite fakta om hva som skjer når den andre sjåføren er uforsikret vil hjelpe deg å bedre forstå situasjonen og hvordan best å fortsette. Usikrede bilist Forsikring

De fleste stater krever supplerende forsikringsdekning kjent som "uforsikret bilist forsikring." Denne forsikringen, noe som er sannsynlig innebygd i eksisterende politikken, er der for å dekke deg i tilfelle at du er involvert i en ulykke og den andre sjåføren ikke har bilforsikring. Hvis bilen er skadet i ulykken og krever reparasjon, eller hvis du er skadet og trenger medisinsk behandling fordi de uforsikrede var sjåførens skyld, vil dette uforsikrede bilist forsikring å betale for kostnadene.
Dekning Grenser

ha uforsikrede bilist forsikring ikke alltid helt dekke deg i tilfelle at bilen er hardt skadet, eller hvis du har dyre medisinsk behandling. Uforsikrede bilist forsikring har strenge begrensninger på dekningen, som er en del av grunnen til at denne ekstra dekning koster svært lite. Det vil betale ut et maksimumsbeløp oppført på politikken, og alle kostnader over dette beløpet er ditt ansvar.
Saksøker Driver
p Hvis du står overfor med en situasjon der utlegg overstige din uforsikrede bilist forsikring vil betale deg i henhold til politikken, så du har muligheten til å saksøke den andre sjåføren i sivil domstol. Det er en kostnad forbundet med å forfølge denne ruten, også. Du må kanskje leie en advokat og den andre sjåføren kan ikke ha noen penger å gi, selv om en dom er tildelt. Likevel kan dette alternativet være en vellykket måte å hente inn tapene forårsaket av en sjåfør som forårsaker et krasj og var uforsikret.
Juridiske Straff for Usikrede

Staten lover variere når det kommer til å kreves bilforsikring, men de fleste steder krever minst noen form for ansvarsforsikring for å dekke den andre sjåføren i en ulykke. Det er juridiske straffer for kjøring uten forsikring. Dette kan variere fra hundre flere dollar i bøter til bøter pluss suspensjon av kjøring privilegier og selv beslaglagt bil koder og å ha en bil beslaglagt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94414.html

Previous:
Next:

Usikrede bilist forsikring