Hva er en Usikrede bilist?

Uansett hvilken stat du bor, ved lov, må hver sjåfør kjøpe bil forsikring. Men en prosent av sjåførene ikke eier bil forsikring. Drivere uten forsikring er viden kjent som uforsikrede bilister. Kjører uten forsikring er en risiko. Hvis en uforsikret bilist forårsaker en ulykke, kan skadelidte aldri komme riktig mengde av midler til å betale for skader på deres eiendom, samt nødvendige medisinske regninger. En stor andel av forsikrede drivere kjøpe uforsikrede bilist dekning som en beskyttelse. Risk Factor

kjøre en bil er en risiko, uavhengig av en persons alder eller kjønn. Ulykker og andre farer er en mulighet mens du kjører. Som dekker kostnaden ved en ulykke kan være dyrt, spesielt for sjåføren som forårsaket ulykken. Derfor er de fleste driverne kjøpe bil forsikring. Likevel, ikke alle sjåfører har den nødvendige forsikringen. Å kjøre en bil uten ansvarsforsikring i samsvar med de respektive statens lover er ulovlig. Dette er hva staten anser som en uforsikret bilist.
Uforsikrede bilister

Kjøring uten forsikring er den vanligste formen for en uforsikret bilist. I forsikringsvilkårene, kan en uforsikret bilist også referere til noen som forsikringen ikke oppfyller den angitte ansvarsgrense krav for en bestemt tilstand, eller noen som har forsikring carrier nektet å betale et krav eller ikke var i stand til å betale kravet. En annen forekomst av en uforsikret bilist er en sjåfør som begår en hit-and-run ulykke som forårsaker fysisk skade og personskade.

I alle tilfeller er det skadelidte den som lider mest.

Årsakene til at en sjåfør ikke kan ha forsikring varierer med hver omstendighet. En vanlig oppfatning er manglende økonomi fører til at enkelte folk til å kjøre uten forsikring. The Insurance Journal sier at i tider med lave konjunkturer, er andelen uforsikrede sjåfører øker. Uavhengig av omstendighetene, kjøring med forsikring er en nødvendighet.

Ulemper av Driving Usikrede
p Det er juridiske konsekvenser for en sjåfør uten bil forsikring i hver stat , men alvorlighetsgraden av konsekvensene varierer. Hvis du kjører uten forsikring, risikerer du å ha din kjøring privilegier opphevet. En uforsikret driver ikke krav på å gjenopprette skader påført i en ulykke hvis han eller hun er på feil. Ifølge Expert Law nettside, en nettside som gir juridiske råd, flere stater begrense rettighetene for en uforsikret bilist å gjøre et krav om erstatning på grunn av smerte og lidelse.
P Det er ingen forsikring transportør for de uforsikrede bilist til falle tilbake på å betale for eventuelle skader til skadelidte. I noen tilfeller kan uforsikret driver bli pålagt å betale for skadene ut av personlige ressurser, som kan føre til økonomiske vanskeligheter.

Selv om de uforsikrede bilist er ikke på feil i en ulykke, er han fortsatt i strid av loven og kunne motta et sitat.
skadelidte

Reaching et oppgjør med en uforsikret bilist etter en ulykke han forårsaket kan være tyngende. Mens offeret har rett til å forfølge rettslige skritt mot de uforsikrede bilist, kan han aldri komme totalbeløpet fra skader oppstått som følge av ulykken.

En ulykke med en uforsikret bilist fører til fysisk, følelsesmessig og økonomisk uro for offeret. Imidlertid er kval unngått.
Usikrede bilist dekning

De fleste forsikringsselskaper tilbyr en uforsikret bilist klausul. Denne klausulen fungerer som en beskyttelse for den forsikrede part, som det lønner seg for skader på fører og passasjerer, samt materielle skader opptil grensen angitt på forsikring.

Usikrede bilist dekning er sterkt anbefalt. Ifølge en artikkel på Insurance.com, anslo Forsikring Forskningsrådet at i noen stater, er andelen uforsikrede sjåfører nærmere 25 prosent.

De fleste stater krever forsikringsselskapet agent for å tilby uforsikrede bilist dekning til en potensiell klient. Imidlertid kan den forsikrede velger å avvise dekning til tross for anbefalingen fra forsikringsselskapet agent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94389.html

Previous:
Next:

Usikrede bilist forsikring