Hvordan få DUI Bilforsikring

DUI Bilforsikring kan være en vanskelig ting å få spesielt hvis du har mer enn én på posten din. Det flotte er at det fortsatt er noen forsikringsselskaper som vil forsikre deg. DUI Bilforsikring kan være dyrere enn ellers så følgende trinn vil bidra til å finne forsikringsselskapet og få best mulig avtale. Instruksjoner
en

Search. Du kan få DUI Bilforsikring politikk enten online eller via lokale meglere. Problemet med lokale forsikringsmeglere er de ofte jobber med de største selskapene som enten nekter å gi DUI auto forsikring eller de alvorlig blåse opp prisene. Internett er et mye bedre sted å lete. Prøv Google og Yahoo. Det finnes også fora og andre nettsteder dedikert til årsaken også.
2

Utarbeide en liste over selskaper som tilbyr DUI Bilforsikring med telefonnummeret sitt. Også samle din personlige informasjon og dekning beløp krav, slik at du kan sørge for at dine sitater er konsekvent.
3

Begynn å ringe eller få online sitater for DUI Bilforsikring politikk. Sørg for at du spør hva forsikringsselskapet er å gi dekning. På denne måten kan du finne ut forskjellen i kurtasje og velger selskapet med minst avgifter.
4

Når du har listen, hvis det er en DUI automatisk forsikring som står hode og skuldre over resten kan du ta det. Eller du kan bytte litt. Ring de andre forsikringsselskaper. Fortell dem hvor mye dekning, selskapet som tilbyr dekning og oppgir personlig informasjon som kreves. Ofte en megling vil kutte sine avgifter for å få virksomheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94388.html

Previous:
Next:

Usikrede bilist forsikring