Hvordan få Forsikring Uten førerkort

Det er mange grunner til ikke å ha førerkort. De eldre som blir tvunget til å overgi sin lisens, en blind person, noen med et anfall lidelse, eller kanskje du har gjort en feil og mistet lisensene for en stund. Uansett årsak, selv uten et førerkort er du fortsatt lovlig i stand til å ha en bil i ditt navn, og å ha forsikring på den bilen. Kostnaden er mer enn tradisjonell bil forsikring, men verdt det å holde dekket. Du trenger:
En bil i ditt navn
Ingen førerkort
Vis flere instruksjoner
en

Har et behov for denne type forsikring. Kontakt noen forskjellige forsikringsselskaper, spør dem om de gir forsikring under "blind manns bestemmelse". Jeg vet progressive tilbyr denne type dekning.
2

Når du finner et forsikringsselskap som vil gi forsikring til en person uten førerkort, må du finne noen som er villig til å være en lisensiert driver på politikken, ikke denne personens navn ikke vises på forsikring, er de ikke ansvarlig for betalinger eller eventuelle ulykker. Det er bare en betingelse som er nødvendig for at denne bestemmelsen.
3

Gjør en avtale med en lokal agent for at forsikringsselskapet, ikke lisensiert sjåfør ikke trenger å komme med deg eller signere noe , vil du imidlertid behov for sine førerkort nummer og fødselsdato. Gå til agenten, gi forskuddsbetaling og signere en avtale om at hvis du er i en ulykke og er du den kjøring, er forsikringsselskapet ikke ansvarlig for å betale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94390.html

Previous:
Next:

Usikrede bilist forsikring