Stablet Vs. Stablede Bilforsikring

"Stacking" refererer til en funksjon av auto forsikringer som tilbyr uforsikret /underinsured bilist dekning. Denne type dekning betaler fordeler hvis en annen driver forårsaker ulykken, men har liten eller ingen forsikring som vil bidra til å betale dine medisinske kostnader. Den dekker også disse kostnadene hvis den andre sjåføren forlot åstedet for ulykken og kan ikke bli funnet. UM Dekning

UM dekning er viktig, da det gir fordeler i tillegg til personskade beskyttelse, som på de fleste retningslinjer er begrenset til $ 10 000 med en egenandel. Personskade dekning betaler kun fordeler for den andre sjåføren og /eller hans eller hennes passasjerer. Med bekostning av akutt transport, akuttmottaket omsorg, en lege pågående behandling, medisiner og andre medisinske kostnader, kan PIP dekning svært raskt bli utmattet etter en alvorlig bilulykke.
Om UM og BI

Noen stater ikke krever Bilforsikring å inkludere BI dekning, så uten UM dekning, er det ingen betaling for medisinske kostnader utover PIP grenser hvis den andre sjåføren ikke har brydd seg med å legge BI til sin eller hennes auto politikk. I tillegg er forsikringsselskapene ikke pålagt å tilby stablet UM dekning.
Hva Stacking Har

Stacking grensen øker fordeler forsikringsselskapet vil betale for skade påført deg og /eller dine passasjerer etter den andre, uforsikret eller underinsured driver. Høyere grense avhenger av hvor mange biler er forsikret av politikken. For eksempel, stabling dobler grensene for fordeler for en enkelt ulykke hvis to biler, eller mer, er forsikret på politikken. Dersom grensene for en enkelt bil på politikken er $ 100 000 per person /$ 300 000 per ulykke, og det er to biler på politikk, stabling dobles dekningen grenser til $ 200 000 /$ 600.000.
Non-stacked dekning

Non-stablet dekning begrenser størrelsen på ytelsene per ulykke, uansett hvor mange biler er dekket av forsikringen. Uten stabling, ville fordelene i eksempelet ovenfor ligge på $ 100 000 /$ 300.000. Også ikke-stablet UM fordeler kjøpt for ett kjøretøy ikke kan utvides til andre biler som er på politikken, men uten UM.
Stacking er bra

Stacking vil øke kostnaden av policyen, vanligvis ved en forholdsvis liten mengde. Det er viktig å rådføre seg med forsikringsselskapet agent om grensene for dekning, for å sørge for at du har UM dekning og å verifisere at stabling er tilgjengelig og rimelig hvis du har tenkt å forsikre to eller flere kjøretøy på en enkelt politikk.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94392.html

Previous:
Next: No

Usikrede bilist forsikring