Usikrede bilist Law

Ifølge CarAccidentAttorneys.com, 14 prosent av alle sjåfører i Amerika har ingen bilforsikring. Å beskytte folk fra denne stor bestand av uforsikrede sjåfører, mange stater har lover som angår de uforsikrede. Identifikasjon

Flere stater krever at alle sjåfører til å ha minst noen mengde dekning for skade fra uforsikrede bilister. Denne type forsikring krever selskapet å betale ut som om personen på feil hadde forsikring. I tillegg kan loven tillate offeret til å saksøke uforsikret driver for skader.
Funksjon

Usikrede bilist lover eksisterer for å beskytte forsikrede drivere fra lidelse skader fra de uten forsikring og å gi sjåførene motivasjon for å kjøpe bilforsikring.

Hensyn

I de fleste tilfeller, ikke folk bære bil forsikring fordi de ikke har råd til det. Hvis uforsikret driver forårsaker skade, kan han ikke ha nok ressurser for at det skal være lønnsomt for offeret å saksøke, derav grunnen uforsikrede bilist forsikring er svært oppmerksom på.
Effects

Usikrede bilist lover endres avhengig av plassering, men de fleste stater tilbakekalle kjøring privilegier for uforsikrede bilister før de betale for eventuelle skader eller ødeleggelser.
Tips

People bør gjennomgå sine spesielle statlige lover om hvem som regnes som en autorisert føreren av kjøretøyet. Den statlig domstol bestemmer vanligvis som mottar ytelser i en ulykke med en uforsikret driver, eller som en uforsikret bilist forsikring dekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94393.html

Previous:
Next: No

Usikrede bilist forsikring